Benzinedief rijdt in op pompbediende

NLD-20040503-PIJNACKER: Een op heterdaad betrapte winkeldief wordt in de boeien geslagen. ANPFOTO KOEN SUYK/MODEL RELEASED

De politie heeft een 33-jarige man uit Heerlen aangehouden op verdenking van poging tot doodslag en diefstal. De man had getankt zonder te betalen bij een tankstation aan de Bokstraat in Heerlen. Toen een 24-jarige medewerkster van het tankstation hem probeerde tegen te houden, reed hij op haar in. 

Het incident deed zich voor op woensdag aan het begin van de middag. De alerte pompbediende zag dat de man wilde wegrijden zonder betalen en probeerde dat te verhinderen door voor  zijn auto te gaan staan. Ze gaf hem een stopteken en riep dat hij moest betalen.

De man gaf daar geen gehoor aan en reed op de medewerkster in. Zij kon nog net opzij springen. De bestuurder reed weg en werd later die middag in zijn huis aangehouden door de politie.

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Benzinedief rijdt in op pompbediende | TankPro.nl

Benzinedief rijdt in op pompbediende

NLD-20040503-PIJNACKER: Een op heterdaad betrapte winkeldief wordt in de boeien geslagen. ANPFOTO KOEN SUYK/MODEL RELEASED

De politie heeft een 33-jarige man uit Heerlen aangehouden op verdenking van poging tot doodslag en diefstal. De man had getankt zonder te betalen bij een tankstation aan de Bokstraat in Heerlen. Toen een 24-jarige medewerkster van het tankstation hem probeerde tegen te houden, reed hij op haar in. 

Het incident deed zich voor op woensdag aan het begin van de middag. De alerte pompbediende zag dat de man wilde wegrijden zonder betalen en probeerde dat te verhinderen door voor  zijn auto te gaan staan. Ze gaf hem een stopteken en riep dat hij moest betalen.

De man gaf daar geen gehoor aan en reed op de medewerkster in. Zij kon nog net opzij springen. De bestuurder reed weg en werd later die middag in zijn huis aangehouden door de politie.

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.