Delhaize, Q8, België

Q8 en Delhaize openen 100ste Shop & Go in België

Q8 en Delhaize hebben de 100ste vestiging van het Shop & Go winkelconcept geopend in Visé bij Luik. Op bemande tankstations worden de winkels onder de vlag van Q8 uitgebaat en de zowat 2.000 productreferenties worden aangeleverd door Delhaize. Het Shop & Go concept is een convenience winkelformule die zich situeert aan metrostations, ziekenhuizen, in stadscentra en aan tankstations van Q8.

Shop & Go is een netwerk van “convenience stores” dat zich profileert als een gemakkelijk, nabij en snel winkelalternatief. Shop & Go biedt alle voordelen van een buurtwinkel, en heeft bovendien ruime openingsuren.

Vestigingen

Het Shop & Go concept werd in 2000 voor het eerst neergezet en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot 100 vestigingen in België. Dit is vooral te danken aan de ruime keuze aan verse kwaliteitsproducten die Delhaize en Q8 samen aanbieden: tot het assortiment behoren niet enkel verse maaltijden, soepen, broodjes en bereide schotels maar ook basisproducten zoals melk en fruit, wasproducten en tijdschriften.

Koen Vankelst, Retail Directeur bij Q8 België: “Dat we vandaag de 100ste Shop & Go kunnen openen, is te danken aan een uitzonderlijk goede en vlotte samenwerking met Delhaize. Maar wat minstens even belangrijk is, is dat zovele trouwe Q8 klanten kiezen voor ons concept en dat we beroep kunnen doen op professionele dealers om deze buurtwinkels uit te baten.”

Netwerk

“Samen met Delhaize hebben wij 13 jaar geleden dit concept in de markt gezet als een pioniersproject. Dit was een duidelijk schot in de roos omdat het onze klanten precies biedt wat zij nodig hebben: nabijheid, snelheid, kwaliteit. Wij zijn trots op dit succes en zullen het netwerk verder blijven ontwikkelen.” zegt Koen Vankelst.

“De laatste jaren merken we een steeds groter wordende vraag van klanten naar buurtwinkels, inclusief kleine proximiteitswinkels langs autowegen. Delhaize speelt hierop in met het openen van nieuwe buurtwinkels,” vertelt Denis Knoops, Senior Vice President bij Delhaize.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Q8 en Delhaize openen 100ste Shop & Go in België”

Equadox|25.04.13|08:18

Ik snap niet dat in Nederland dit soort concepten nooit van de grond gekomen zijn. Het is toch ideaal om dit soort winkels te hebben en geen last te hebben van de beperkingen van de normale winkeltijdenwet.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Q8 en Delhaize openen 100ste Shop & Go in België | TankPro.nl
Delhaize, Q8, België

Q8 en Delhaize openen 100ste Shop & Go in België

Q8 en Delhaize hebben de 100ste vestiging van het Shop & Go winkelconcept geopend in Visé bij Luik. Op bemande tankstations worden de winkels onder de vlag van Q8 uitgebaat en de zowat 2.000 productreferenties worden aangeleverd door Delhaize. Het Shop & Go concept is een convenience winkelformule die zich situeert aan metrostations, ziekenhuizen, in stadscentra en aan tankstations van Q8.

Shop & Go is een netwerk van “convenience stores” dat zich profileert als een gemakkelijk, nabij en snel winkelalternatief. Shop & Go biedt alle voordelen van een buurtwinkel, en heeft bovendien ruime openingsuren.

Vestigingen

Het Shop & Go concept werd in 2000 voor het eerst neergezet en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot 100 vestigingen in België. Dit is vooral te danken aan de ruime keuze aan verse kwaliteitsproducten die Delhaize en Q8 samen aanbieden: tot het assortiment behoren niet enkel verse maaltijden, soepen, broodjes en bereide schotels maar ook basisproducten zoals melk en fruit, wasproducten en tijdschriften.

Koen Vankelst, Retail Directeur bij Q8 België: “Dat we vandaag de 100ste Shop & Go kunnen openen, is te danken aan een uitzonderlijk goede en vlotte samenwerking met Delhaize. Maar wat minstens even belangrijk is, is dat zovele trouwe Q8 klanten kiezen voor ons concept en dat we beroep kunnen doen op professionele dealers om deze buurtwinkels uit te baten.”

Netwerk

“Samen met Delhaize hebben wij 13 jaar geleden dit concept in de markt gezet als een pioniersproject. Dit was een duidelijk schot in de roos omdat het onze klanten precies biedt wat zij nodig hebben: nabijheid, snelheid, kwaliteit. Wij zijn trots op dit succes en zullen het netwerk verder blijven ontwikkelen.” zegt Koen Vankelst.

“De laatste jaren merken we een steeds groter wordende vraag van klanten naar buurtwinkels, inclusief kleine proximiteitswinkels langs autowegen. Delhaize speelt hierop in met het openen van nieuwe buurtwinkels,” vertelt Denis Knoops, Senior Vice President bij Delhaize.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Q8 en Delhaize openen 100ste Shop & Go in België”

Equadox|25.04.13|08:18

Ik snap niet dat in Nederland dit soort concepten nooit van de grond gekomen zijn. Het is toch ideaal om dit soort winkels te hebben en geen last te hebben van de beperkingen van de normale winkeltijdenwet.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.