shell, lego, ferrari

Shell start actie met collectie van zes unieke LEGO Ferrari’s

Vandaag onthulden bassischolieren een levensgrote LEGO® Ferrari bij RAI Amsterdam. Het beurs- en congresgebouw zou deze week in het teken staan van de AutoRAI, maar ging dit jaar helaas niet door. Shell maakte van de gelegenheid gebruik en lanceerde in samenwerking met LEGO Groep en Ferrari een collectie van zes unieke LEGO Ferrari’s. Nederland is […]

Shell, LEGO Groep en Ferrari hebben samen een collectie van zes unieke LEGO Ferrari’s op de markt gebracht. Nederland is één van de eerste landen ter wereld waar de verzamelserie verschijnt. Sinds deze week zijn de bijzondere LEGO modellen, met het allerkleinste opwindmotortje dat de LEGO Groep ooit heeft gemaakt, bij elk bemand Shell tankstation in Nederland te verkrijgen. Vijftig leerlingen van basisschool De Waalse School uit Rotterdam hebben bij de introductie een levensgrote LEGO-Ferrari bij RAI Amsterdam onthuld.

Naast de onthulling van de levensgrote auto, gemaakt van LEGO blokjes, werd er ook een educatief programma en een wedstrijd voor de leerlingen van De Waalse School georganiseerd.

Tanken

Klanten die minimaal 20 liter brandstof tanken of €5,- in de shop besteden, kunnen de auto al voor €2,- meenemen. Bij inlevering van 500 Air Miles is de auto gratis. De auto’s hebben een beperkte oplage en zijn tot 2 juli te verkrijgen. Op=op.

De zes exclusieve LEGO modellen zijn gebaseerd op enkele van de meest bijzondere auto’s uit de rijke historie van Ferrari en bevatten het allerkleinste opwindmotortje dat de LEGO Groep ooit heeft gemaakt. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de Deense speelgoedfabrikant dat kleine autootjes als deze een aandrijving hebben. Het opwindmechanisme werkt minimaal driehonderd keer en geeft een modelautootje van 30 gram een bereik van minstens twee meter.

Shell

De door de LEGO Groep ontworpen modellen bestaan uit een truck en race- en luxeauto’s. “De promotie is een perfect voorbeeld van de passie voor prestatie en innovatie die Shell en Ferrari met elkaar gemeen hebben en dat in combinatie met het plezier en de fantasie die kenmerkend zijn voor LEGO producten”, zegt Alfonso Dozzi, Shell Fuels Marketing Manager Benelux. “

Samen bouwen, samen spelen! Wij hopen dat veel van onze klanten plezier zullen hebben van deze speelgoedautootjes.”

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell start actie met collectie van zes unieke LEGO Ferrari’s | TankPro.nl
shell, lego, ferrari

Shell start actie met collectie van zes unieke LEGO Ferrari’s

Vandaag onthulden bassischolieren een levensgrote LEGO® Ferrari bij RAI Amsterdam. Het beurs- en congresgebouw zou deze week in het teken staan van de AutoRAI, maar ging dit jaar helaas niet door. Shell maakte van de gelegenheid gebruik en lanceerde in samenwerking met LEGO Groep en Ferrari een collectie van zes unieke LEGO Ferrari’s. Nederland is […]

Shell, LEGO Groep en Ferrari hebben samen een collectie van zes unieke LEGO Ferrari’s op de markt gebracht. Nederland is één van de eerste landen ter wereld waar de verzamelserie verschijnt. Sinds deze week zijn de bijzondere LEGO modellen, met het allerkleinste opwindmotortje dat de LEGO Groep ooit heeft gemaakt, bij elk bemand Shell tankstation in Nederland te verkrijgen. Vijftig leerlingen van basisschool De Waalse School uit Rotterdam hebben bij de introductie een levensgrote LEGO-Ferrari bij RAI Amsterdam onthuld.

Naast de onthulling van de levensgrote auto, gemaakt van LEGO blokjes, werd er ook een educatief programma en een wedstrijd voor de leerlingen van De Waalse School georganiseerd.

Tanken

Klanten die minimaal 20 liter brandstof tanken of €5,- in de shop besteden, kunnen de auto al voor €2,- meenemen. Bij inlevering van 500 Air Miles is de auto gratis. De auto’s hebben een beperkte oplage en zijn tot 2 juli te verkrijgen. Op=op.

De zes exclusieve LEGO modellen zijn gebaseerd op enkele van de meest bijzondere auto’s uit de rijke historie van Ferrari en bevatten het allerkleinste opwindmotortje dat de LEGO Groep ooit heeft gemaakt. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de Deense speelgoedfabrikant dat kleine autootjes als deze een aandrijving hebben. Het opwindmechanisme werkt minimaal driehonderd keer en geeft een modelautootje van 30 gram een bereik van minstens twee meter.

Shell

De door de LEGO Groep ontworpen modellen bestaan uit een truck en race- en luxeauto’s. “De promotie is een perfect voorbeeld van de passie voor prestatie en innovatie die Shell en Ferrari met elkaar gemeen hebben en dat in combinatie met het plezier en de fantasie die kenmerkend zijn voor LEGO producten”, zegt Alfonso Dozzi, Shell Fuels Marketing Manager Benelux. “

Samen bouwen, samen spelen! Wij hopen dat veel van onze klanten plezier zullen hebben van deze speelgoedautootjes.”

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.