wild bean cafe bp

BP Wild Bean Cafe geeft geld terug als koffie niet goed is

Wild Bean Cafe, het foodconcept van BP, is de actie gestart ‘Love it! Of je geld terug’. Klanten die niet tevreden zijn over de koffie, krijgen hun geld terug. Hiermee laat Wild Bean Cafe zien dat zij 100% staat voor de kwaliteit van iedere kop koffie. Zo worden er uitsluitend 100% Arabica bonen gebruikt en wordt iedere kop versgemalen.

Wild Bean Cafe – het concept voor vers eten en drinken onderweg – is te vinden bij 89 BP-tankstations door heel Nederland.

Kwaliteit

Achter goede koffie zit een verhaal over kwaliteit. Die kwaliteit nemen we serieus”, meldt BP. “Zo worden onze bonen vers gemalen voor elke kop koffie. Hiervoor gebruiken we 100% Arabica bonen. En onze koffie is UTZ-gecertificeerd. Om de hoge kwaliteit te garanderen maken we onze machines dagelijks grondig schoon.”

De actie loopt van 3 april t/m 5 juli 2013 en is alleen geldig op deelnemende BP Wild Bean Cafe stations. Deze deelnemende BP Wild Bean Cafe stations zijn herkenbaar aan het promotiemateriaal.

Aankoopbedrag retour

Het recht op retour van uw aankoopbedrag geldt alleen direct op het moment van aankoop en alleen op het station waar de aankoop is gedaan. Een klant dient dus direct na aankoop aan te geven dat hij niet tevreden is.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van uw aankoopbedrag dient de klant een Koffie feedback-kaart in te vullen en bij de kassamedewerker in te leveren. Deze actie geldt voor aankoop van de volgende warme dranken: koffie crème, espresso, dubbele espresso, cappuccino, koffie verkeerd, chocolademelk, thee.

BP, Wild Bean Cafe, Love it of je geld terug, actie, koffie

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BP Wild Bean Cafe geeft geld terug als koffie niet goed is | TankPro.nl
wild bean cafe bp

BP Wild Bean Cafe geeft geld terug als koffie niet goed is

Wild Bean Cafe, het foodconcept van BP, is de actie gestart ‘Love it! Of je geld terug’. Klanten die niet tevreden zijn over de koffie, krijgen hun geld terug. Hiermee laat Wild Bean Cafe zien dat zij 100% staat voor de kwaliteit van iedere kop koffie. Zo worden er uitsluitend 100% Arabica bonen gebruikt en wordt iedere kop versgemalen.

Wild Bean Cafe – het concept voor vers eten en drinken onderweg – is te vinden bij 89 BP-tankstations door heel Nederland.

Kwaliteit

Achter goede koffie zit een verhaal over kwaliteit. Die kwaliteit nemen we serieus”, meldt BP. “Zo worden onze bonen vers gemalen voor elke kop koffie. Hiervoor gebruiken we 100% Arabica bonen. En onze koffie is UTZ-gecertificeerd. Om de hoge kwaliteit te garanderen maken we onze machines dagelijks grondig schoon.”

De actie loopt van 3 april t/m 5 juli 2013 en is alleen geldig op deelnemende BP Wild Bean Cafe stations. Deze deelnemende BP Wild Bean Cafe stations zijn herkenbaar aan het promotiemateriaal.

Aankoopbedrag retour

Het recht op retour van uw aankoopbedrag geldt alleen direct op het moment van aankoop en alleen op het station waar de aankoop is gedaan. Een klant dient dus direct na aankoop aan te geven dat hij niet tevreden is.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van uw aankoopbedrag dient de klant een Koffie feedback-kaart in te vullen en bij de kassamedewerker in te leveren. Deze actie geldt voor aankoop van de volgende warme dranken: koffie crème, espresso, dubbele espresso, cappuccino, koffie verkeerd, chocolademelk, thee.

BP, Wild Bean Cafe, Love it of je geld terug, actie, koffie

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.