Meer uitstraling met nieuwe LED verlichting voor shop

Bever Innovations heeft een nieuwe serie LED-lampen ontwikkeld speciaal voor de shop. Door installatie van deze zuinige lampen wordt het energieverbruik verminderd en krijgt de uitstraling van de shop een extra dimensie. Zo is althans de ervaring van Cor en Marianne van der Knaap van Shell tankstation Van der Knaap in Rotterdam die als een van de eersten met de nieuwe LED verlichting in de shop werken.

Shell station Van de Knaap uit Rotterdam is eind 2012 volledig overgestapt op LED verlichting. De luifel werd voorzien van Luci Series LED armaturen, de shop en het nieuwe eetgedeelte werden compleet ingericht met LED spots.

Klantbeleving

De energiezuinige en onderhoudsvriendelijke verlichting creëerden een visueel gastvrije omgeving waar naast de reductie van het energiegebruik ook de klantbeleving werd versterkt.

De intensiteit van het licht varieert in de shop zodat het licht comfort in het eetgedeelte aangenaam is terwijl producten in het schap er aantrekkelijk uit zien.

50% besparing

Cor van der Knaap: “Door de installatie van de nieuwe Luci Series LED shopverlichting is de sfeer in de shop sterk verbeterd. In vergelijking met de oorspronkelijke situatie (TL-armaturen) geven de nieuwe LED spots een aangename en rustige uitstraling. Hierdoor ligt de focus meer op onze food-afdeling en andere verse producten. Hiernaast is het natuurlijk niet onbelangrijk dat we jaarlijks een besparing van ruim 50% op de energiekosten realiseren.”

“Sinds de realisatie van het persoonlijke LED verlichtingsplan van Bever Innovations krijgen we veel positieve reacties van collega’s uit onze branche.”

Vanzelfsprekend

De installatie van LED verlichting wordt steeds meer vanzelfsprekend bij tankstations. Oliemaatschappijen investeren in onderhoudsvriendelijke en energiezuinige verlichting. Met een 100% focus op de benzine retail markt was het voor Bever Innovations logisch de bestaande Luci Series uit te breiden met LED verlichting voor in de shop.

Met de Luci Series LED Shopverlichting focust Bever Innovations zich op de tankstation houder die het belang inziet van het verlagen van de energiekosten en daarnaast klantbeleving hoog in het vaandel heeft staan.

Focus

De mogelijkheden en voordelen van het gebruik van LED in de shop zijn talrijk. Een zeer laag energieverbruik, een levensduur van 70.000 branduren en een korte terugverdienperiode zijn de belangrijkste.
Voor elke shop wordt een lichtplan op maat gemaakt. Hiermee creëren we een optimaal lichtbeeld en een maximale besparing tot wel 55%.

Door producten en schappen speciaal uit te lichten kunnen klanten geholpen worden in hun focus. De verlichting schept een uitnodigende sfeer, zodat de shop als prettige omgeving wordt ervaren.

 bakery

 shop4

Over Bever Innovations

Bever Innovations is in 1996 opgericht, en heeft 100% focus op de benzine-retailmarkt. Deze focus verklaart ook het succes van de bekroonde LED luifelverlichting, de Luci Series.

De Luci Series worden momenteel naar meer dan 40 landen wereldwijd geëxporteerd. In Nederland zijn deze ook te vinden in de luifels van de grote namen uit de benzinebranche: Shell, Kuwait petroleum NWE, BP, Texaco, Tango, Brandoil, Tamoil en vele andere.

Shell

In 2010 is er met Shell International een contract afgesloten voor wereldwijde levering van de Luci Series LED lamp. Ook BP heeft de Luci Series inmiddels gekozen voor haar Europese netwerk.

 De I-Catcher LED displays voor prijzenborden worden momenteel in meer dan 30 landen gebruikt. In Nederland vindt men deze displays terug bij o.a. Shell, BP, Texaco, Tango, Brandoil, Tamoil en vele andere klanten. In 2008 is Bever Innovations gestart met de ontwikkeling van de Luci Series.

Energiezuinig

 De Europese commissie heeft Bever Innovations in 2009 erkend als officieel ‘Greenlight Endorser’ voor haar inspanningen op het gebied van energie zuinige verlichting. Bever Innovations levert haar producten wereldwijd, en heeft naast een vestiging in Finland,

partners in de meeste Europese landen, Afrika, Zuid-Amerika, Australië en het Verre Oosten.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer uitstraling met nieuwe LED verlichting voor shop | TankPro.nl

Meer uitstraling met nieuwe LED verlichting voor shop

Bever Innovations heeft een nieuwe serie LED-lampen ontwikkeld speciaal voor de shop. Door installatie van deze zuinige lampen wordt het energieverbruik verminderd en krijgt de uitstraling van de shop een extra dimensie. Zo is althans de ervaring van Cor en Marianne van der Knaap van Shell tankstation Van der Knaap in Rotterdam die als een van de eersten met de nieuwe LED verlichting in de shop werken.

Shell station Van de Knaap uit Rotterdam is eind 2012 volledig overgestapt op LED verlichting. De luifel werd voorzien van Luci Series LED armaturen, de shop en het nieuwe eetgedeelte werden compleet ingericht met LED spots.

Klantbeleving

De energiezuinige en onderhoudsvriendelijke verlichting creëerden een visueel gastvrije omgeving waar naast de reductie van het energiegebruik ook de klantbeleving werd versterkt.

De intensiteit van het licht varieert in de shop zodat het licht comfort in het eetgedeelte aangenaam is terwijl producten in het schap er aantrekkelijk uit zien.

50% besparing

Cor van der Knaap: “Door de installatie van de nieuwe Luci Series LED shopverlichting is de sfeer in de shop sterk verbeterd. In vergelijking met de oorspronkelijke situatie (TL-armaturen) geven de nieuwe LED spots een aangename en rustige uitstraling. Hierdoor ligt de focus meer op onze food-afdeling en andere verse producten. Hiernaast is het natuurlijk niet onbelangrijk dat we jaarlijks een besparing van ruim 50% op de energiekosten realiseren.”

“Sinds de realisatie van het persoonlijke LED verlichtingsplan van Bever Innovations krijgen we veel positieve reacties van collega’s uit onze branche.”

Vanzelfsprekend

De installatie van LED verlichting wordt steeds meer vanzelfsprekend bij tankstations. Oliemaatschappijen investeren in onderhoudsvriendelijke en energiezuinige verlichting. Met een 100% focus op de benzine retail markt was het voor Bever Innovations logisch de bestaande Luci Series uit te breiden met LED verlichting voor in de shop.

Met de Luci Series LED Shopverlichting focust Bever Innovations zich op de tankstation houder die het belang inziet van het verlagen van de energiekosten en daarnaast klantbeleving hoog in het vaandel heeft staan.

Focus

De mogelijkheden en voordelen van het gebruik van LED in de shop zijn talrijk. Een zeer laag energieverbruik, een levensduur van 70.000 branduren en een korte terugverdienperiode zijn de belangrijkste.
Voor elke shop wordt een lichtplan op maat gemaakt. Hiermee creëren we een optimaal lichtbeeld en een maximale besparing tot wel 55%.

Door producten en schappen speciaal uit te lichten kunnen klanten geholpen worden in hun focus. De verlichting schept een uitnodigende sfeer, zodat de shop als prettige omgeving wordt ervaren.

 bakery

 shop4

Over Bever Innovations

Bever Innovations is in 1996 opgericht, en heeft 100% focus op de benzine-retailmarkt. Deze focus verklaart ook het succes van de bekroonde LED luifelverlichting, de Luci Series.

De Luci Series worden momenteel naar meer dan 40 landen wereldwijd geëxporteerd. In Nederland zijn deze ook te vinden in de luifels van de grote namen uit de benzinebranche: Shell, Kuwait petroleum NWE, BP, Texaco, Tango, Brandoil, Tamoil en vele andere.

Shell

In 2010 is er met Shell International een contract afgesloten voor wereldwijde levering van de Luci Series LED lamp. Ook BP heeft de Luci Series inmiddels gekozen voor haar Europese netwerk.

 De I-Catcher LED displays voor prijzenborden worden momenteel in meer dan 30 landen gebruikt. In Nederland vindt men deze displays terug bij o.a. Shell, BP, Texaco, Tango, Brandoil, Tamoil en vele andere klanten. In 2008 is Bever Innovations gestart met de ontwikkeling van de Luci Series.

Energiezuinig

 De Europese commissie heeft Bever Innovations in 2009 erkend als officieel ‘Greenlight Endorser’ voor haar inspanningen op het gebied van energie zuinige verlichting. Bever Innovations levert haar producten wereldwijd, en heeft naast een vestiging in Finland,

partners in de meeste Europese landen, Afrika, Zuid-Amerika, Australië en het Verre Oosten.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.