YamYam to Go

Uitbreiding YamYam to Go mogelijk ook bij tankstations

De Aziatische foodketen YamYam to Go krijgt onder de nieuwe eigenaar Bakerstreet in de toekomst mogelijk ook vestigingen op tankstations, winkelcentra en vliegvelden, maar daar zijn nog geen concrete plannen voor. Op korte termijn richt de uitbreiding zich vooral op stations.

Franchiseorganisatie Bakerstreet heeft onlangs een meerderheidsbelang genomen in YamYam to Go. De Aziatische foodketen opende tien jaar geleden de eerste winkel. Op dit moment zijn er vestigingen in de regio Kopenhagen, de regio Londen en de centrale treinstations van Antwerpen en Rotterdam. De vestiging op het centraal station in Rotterdam is een pilot samen met NS Retail. In het kader van die pilot komen er binnenkort ook vestigingen op de stations van Utrecht CS en Leiden CS.

Deli2go

Bakerstreet voert naast YamYam to Go nog twee andere formules: de broodjesketen Bakerstreet en Deli2go, ontwikkeld samen met Shell. De Deli2go-vestigingen zijn te vinden bij een groot aantal Shell-tankstations.

De overname van YamYam to Go past in de strategie van Bakerstreet om het formulehuis uit te breiden met meer fastfoodketens. Het bedrijf ziet YamYam to Go als een goede aanvulling op de broodconcepten Bakerstreet en Deli2go, die zich vooral richten op ontbijt en lunch. Bij de Aziatische formule ligt het accent juist op de lunch en de avondmaaltijd.

Uitrol

De nieuwe eigenaar is van plan de formule verder uit te bouwen. “Het YamYam to Go-concept is uitermate geschikt voor locaties met hoge footfall en beperkte tijd met betrekking tot serveren en consumptie. Dus erg geschikt voor vliegvelden, treinstations, benzinestations en shoppingmalls. De uitrolstrategie van YamYam to Go is hierop gericht”, aldus topman Henri Froeling van Bakerstreet.

Vorig jaar was Bakerstreet al dicht bij een overname van YamYam to Go. Froeling: “Ik ben blij dat het nu gelukt is.”

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Uitbreiding YamYam to Go mogelijk ook bij tankstations | TankPro.nl
YamYam to Go

Uitbreiding YamYam to Go mogelijk ook bij tankstations

De Aziatische foodketen YamYam to Go krijgt onder de nieuwe eigenaar Bakerstreet in de toekomst mogelijk ook vestigingen op tankstations, winkelcentra en vliegvelden, maar daar zijn nog geen concrete plannen voor. Op korte termijn richt de uitbreiding zich vooral op stations.

Franchiseorganisatie Bakerstreet heeft onlangs een meerderheidsbelang genomen in YamYam to Go. De Aziatische foodketen opende tien jaar geleden de eerste winkel. Op dit moment zijn er vestigingen in de regio Kopenhagen, de regio Londen en de centrale treinstations van Antwerpen en Rotterdam. De vestiging op het centraal station in Rotterdam is een pilot samen met NS Retail. In het kader van die pilot komen er binnenkort ook vestigingen op de stations van Utrecht CS en Leiden CS.

Deli2go

Bakerstreet voert naast YamYam to Go nog twee andere formules: de broodjesketen Bakerstreet en Deli2go, ontwikkeld samen met Shell. De Deli2go-vestigingen zijn te vinden bij een groot aantal Shell-tankstations.

De overname van YamYam to Go past in de strategie van Bakerstreet om het formulehuis uit te breiden met meer fastfoodketens. Het bedrijf ziet YamYam to Go als een goede aanvulling op de broodconcepten Bakerstreet en Deli2go, die zich vooral richten op ontbijt en lunch. Bij de Aziatische formule ligt het accent juist op de lunch en de avondmaaltijd.

Uitrol

De nieuwe eigenaar is van plan de formule verder uit te bouwen. “Het YamYam to Go-concept is uitermate geschikt voor locaties met hoge footfall en beperkte tijd met betrekking tot serveren en consumptie. Dus erg geschikt voor vliegvelden, treinstations, benzinestations en shoppingmalls. De uitrolstrategie van YamYam to Go is hierop gericht”, aldus topman Henri Froeling van Bakerstreet.

Vorig jaar was Bakerstreet al dicht bij een overname van YamYam to Go. Froeling: “Ik ben blij dat het nu gelukt is.”

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.