medewerker tankstation

Onderzoek naar tankstation-personeel en pomphouders

Doe mee aan de enquête van TankPro en win een iPad4. Zijn medewerkers van een tankstation tevreden? Voelen ze zich veilig? kunnen ze zich doorontwikkelen binnen het bedrijf? En wat ze vinden nu eigenlijk zelf van hun baan? Om op deze en andere belangrijke vragen die betrekking hebben op het tankstationpersoneel een antwoord te krijgen, heeft TankPro een enquête samengesteld. Ook stationsmanagers en eigenaren worden uitgedaagd hun mening over het personeel en zichzelf te geven.

Het invullen van de vragenlijst neemt vijf minuten in beslag. Onder de deelnemers verloot TankPro een iPad4.

Beter inzicht

Met deze enquête wil TankPro een beter inzicht krijgen in de wensen, ambities en problemen die medewerkers zelf, maar ook stationsmanagers en eigenaren op het tankstation ervaren. Het is voor het eerst dat een dergelijke enquête onder tankstationpersoneel wordt gehouden.

Om zoveel mogelijk deelnemers te genereren vraagt TankPro aan pomphouders om de enquête naar het personeel door te sturen. Daarmee krijgen pomphouders in het algemeen een beter beeld van wat er onder hun personeel leeft.

Klik hier om de enquête in te vullen:

http://nl.surveymonkey.com/s/tankstationpersoneel

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Onderzoek naar tankstation-personeel en pomphouders | TankPro.nl
medewerker tankstation

Onderzoek naar tankstation-personeel en pomphouders

Doe mee aan de enquête van TankPro en win een iPad4. Zijn medewerkers van een tankstation tevreden? Voelen ze zich veilig? kunnen ze zich doorontwikkelen binnen het bedrijf? En wat ze vinden nu eigenlijk zelf van hun baan? Om op deze en andere belangrijke vragen die betrekking hebben op het tankstationpersoneel een antwoord te krijgen, heeft TankPro een enquête samengesteld. Ook stationsmanagers en eigenaren worden uitgedaagd hun mening over het personeel en zichzelf te geven.

Het invullen van de vragenlijst neemt vijf minuten in beslag. Onder de deelnemers verloot TankPro een iPad4.

Beter inzicht

Met deze enquête wil TankPro een beter inzicht krijgen in de wensen, ambities en problemen die medewerkers zelf, maar ook stationsmanagers en eigenaren op het tankstation ervaren. Het is voor het eerst dat een dergelijke enquête onder tankstationpersoneel wordt gehouden.

Om zoveel mogelijk deelnemers te genereren vraagt TankPro aan pomphouders om de enquête naar het personeel door te sturen. Daarmee krijgen pomphouders in het algemeen een beter beeld van wat er onder hun personeel leeft.

Klik hier om de enquête in te vullen:

http://nl.surveymonkey.com/s/tankstationpersoneel

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.