DIEF-ARRESTATIE-HANDBOEIEN-WINKEL-POLITIE-DIEFSTAL-WINKELCENTRUM

Ajax-supporters op rooftocht in Fries tankstation

NLD-20040503-PIJNACKER: Een op heterdaad betrapte winkeldief wordt in de boeien geslagen. ANPFOTO KOEN SUYK/MODEL RELEASED

Een tankstation aan de A7 bij Joure in Friesland is woensdagavond bezocht door een groep Ajax-fans op rooftocht. De Ajax-supporters namen allerlei etens- en drinkwaren mee zonder daarvoor te betalen. Het personeel waarschuwde de politie die 21 fans kon aanhouden.

De groep supporters was onderweg naar Sneek, waar Ajax om de beker voetbalde tegen amateurclub ONS. De auto’s waarin zij reden, zijn in beslag genomen. Agenten troffen daarin nitraatbommen, noodseinbuizen en ander zwaar vuurwerk aan. Van de 21 verdachten zijn 13 in de cel gezet. De anderen konden na verhoor naar huis.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ajax-supporters op rooftocht in Fries tankstation | TankPro.nl
DIEF-ARRESTATIE-HANDBOEIEN-WINKEL-POLITIE-DIEFSTAL-WINKELCENTRUM

Ajax-supporters op rooftocht in Fries tankstation

NLD-20040503-PIJNACKER: Een op heterdaad betrapte winkeldief wordt in de boeien geslagen. ANPFOTO KOEN SUYK/MODEL RELEASED

Een tankstation aan de A7 bij Joure in Friesland is woensdagavond bezocht door een groep Ajax-fans op rooftocht. De Ajax-supporters namen allerlei etens- en drinkwaren mee zonder daarvoor te betalen. Het personeel waarschuwde de politie die 21 fans kon aanhouden.

De groep supporters was onderweg naar Sneek, waar Ajax om de beker voetbalde tegen amateurclub ONS. De auto’s waarin zij reden, zijn in beslag genomen. Agenten troffen daarin nitraatbommen, noodseinbuizen en ander zwaar vuurwerk aan. Van de 21 verdachten zijn 13 in de cel gezet. De anderen konden na verhoor naar huis.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.