schap tankshop pompshop kauwgum

Shell houdt test met duurzaam snoepgoed

schap tankshop pompshop kauwgum

Shell gaat op twee tanklocaties duurzaam snoepgoed testen. Het is hiervoor een samenwerkingsverband aangegaan met Tony’s Chocolonely, John Altman en Summ. Dit zijn bedrijven die een nieuw concept hebben bedacht voor duurzame snack- en zoetwaren: SnoepGoed.

Het concept wordt van november tot februari op twee locaties getest. Namelijk op de A27 bij Hank en op de A12 tussen Utrecht en Woerden. Het SnoepGoed-schap wordt ingericht met de duurzame producten van Summ, Tony’s en John Altman. Als de test een succes blijkt wordt SnoepGoed vanaf april 2013 uitgerold bij alle Shell-stations.

Fair Trade

Summ beschikt over een zoet- en snackwarenassortiment met chocoladeproducten, koek, snoep, chips en drankjes. De producten zijn 100% biologisch en gemaakt met zoveel mogelijk fair trade ingrediƫnten!

Summ is van FairConnect: een bedrijf in handen van producenten, fabrikanten, werknemers en consumenten. Deze groepen werken nauw samen om Summ verder uit te bouwen. De winst wordt uiteindelijk eerlijk verdeeld over deze groepen zodat ook boeren een eerlijke prijs krijgen.

Duurzaam

Het is niet de eerste stap in verduurzaming van het assortiment van Shell. In de tankstations is sinds kort ook een duurzame sandwichlijn te vinden.

 

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.