gevangenis, cel

Celstraffen geëist tegen overvallers Easyfill Grave

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft voor de rechtbank in Den Bosch vier jaar gevangenisstraf geëist tegen een man van 28 die in juni tankstation Easyfill in Grave overviel.

Tegen zijn handlangster, een meisje van 15, is 365 dagen jeugddetentie geëist. Bij de overval op het tankstation in Grave bedreigde de man het aanwezige personeel met een mes, terwijl het meisje een greep in de kas deed. De overvallers gingen er met geld en sigaretten vandoor.

Voorwaardelijk

Van de vier jaar die het OM tegen de man eist is één jaar voorwaardelijk. Ook eist het OM dat hij onder toezicht komt van de reclassering. Van de geëiste 365 dagen cel tegen het meisje zijn er 297 voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar.

De rechter doet op 29 oktober uitspraak.

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Celstraffen geëist tegen overvallers Easyfill Grave | TankPro.nl
gevangenis, cel

Celstraffen geëist tegen overvallers Easyfill Grave

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft voor de rechtbank in Den Bosch vier jaar gevangenisstraf geëist tegen een man van 28 die in juni tankstation Easyfill in Grave overviel.

Tegen zijn handlangster, een meisje van 15, is 365 dagen jeugddetentie geëist. Bij de overval op het tankstation in Grave bedreigde de man het aanwezige personeel met een mes, terwijl het meisje een greep in de kas deed. De overvallers gingen er met geld en sigaretten vandoor.

Voorwaardelijk

Van de vier jaar die het OM tegen de man eist is één jaar voorwaardelijk. Ook eist het OM dat hij onder toezicht komt van de reclassering. Van de geëiste 365 dagen cel tegen het meisje zijn er 297 voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar.

De rechter doet op 29 oktober uitspraak.

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.