tankstation winter

Winterassortiment tankstation wordt steeds omvangrijker

Er zal deze winter bij tankstations geen gebrek zijn aan strooizout. Daar heeft het tekort van afgelopen winter nu al voor gezorgd. Het winterassortiment in tankstations wordt sowieso steeds omvangrijker. Dat blijkt ook uit de schappen bij het ANAC tankstation Nijmegen waar de eerste blokhut met sleeën, handschoenen en mutsen is geplaatst.

Het themaplein. Zo noemt bedrijfsleidster Corien Schenk de plaats in de tankshop waar de seizoensgebonden artikelen worden aangeboden. Het mag met recht een plein genoemd worden want ANAC is na de verbouwing van afgelopen zomer flink uit de kluiten gewassen.

ANAC Nijmegen heeft nu 23 pompen; tien stuks wasboxen en een wasstraat die met een glazen wand van de tankshop is gescheiden. Zo kunnen de klanten vanuit de shop hun auto gewassen zien worden.

Enorme shop

In de enorme shop is op het themaplein nu een blokhut geplaatst waar alle winter gerelateerde producten in zijn verzameld. Dat gaat van de bekende producten als antivries, ijskrabbers en strooizout (in zakken van 25 kilo) naar verschillenden mutsen ( Russian en Norwegian desigin), sleeën (verschillende maten) en zelfs een opvouwbare  sneeuwschuiver die met gemak in de auto kan.

“We hebben ook nog de rubber matten, paraplu’s en handschoenen in de aanbieding”, zegt Schenk. “Allemaal nieuw in het assortiment en de verwachting is dat het goed zal gaan lopen maar dat moeten we de komende maanden afwachten.”

Lectuur

Volgens Marcel Olthuis van Newco is de tendens dat er meer en meer plaats vrijkomt in de tankshop voor seizoensgebonden artikelen. “Je merkt dat pomphouders minder voor lectuur gaan kiezen en de meters die daarbij vrijkomen hiervoor invullen. Dan is het aan de ondernemer zelf hoe creatief je daarmee omgaat. Wij denken mee en zullen een helpende hand bieden. Bijvoorbeeld met seizoensgebonden catalogi zoals de wintercatalogus.”

“De diversiteit van de producten wordt ook steeds groter. En omdat de prijzen inmiddels zeer concurrerend zijn hoeft de klant, mocht hij een bijvoorbeeld een wintermuts willen hebben, niet meer naar de kledingwinkel.”

Vertrouwen

Corien Schenk van ANAC heeft veel vertrouwen in haar themaplein en gaat ook creatief met de inrichting om. Zo heeft ze de blokhut-wand bij een plaatselijke tuinhuisjesbouwer kunnen regelen. “We zijn natuurlijk wel een beetje aan het proefdraaien maar ik verwacht dat dit gaat aanslaan. En na de winter kunnen we hier onze carnavalsartikelen alvast inrichten. Alles is mogelijk op ons themaplein.”

Fred Kramer

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Winterassortiment tankstation wordt steeds omvangrijker | TankPro.nl
tankstation winter

Winterassortiment tankstation wordt steeds omvangrijker

Er zal deze winter bij tankstations geen gebrek zijn aan strooizout. Daar heeft het tekort van afgelopen winter nu al voor gezorgd. Het winterassortiment in tankstations wordt sowieso steeds omvangrijker. Dat blijkt ook uit de schappen bij het ANAC tankstation Nijmegen waar de eerste blokhut met sleeën, handschoenen en mutsen is geplaatst.

Het themaplein. Zo noemt bedrijfsleidster Corien Schenk de plaats in de tankshop waar de seizoensgebonden artikelen worden aangeboden. Het mag met recht een plein genoemd worden want ANAC is na de verbouwing van afgelopen zomer flink uit de kluiten gewassen.

ANAC Nijmegen heeft nu 23 pompen; tien stuks wasboxen en een wasstraat die met een glazen wand van de tankshop is gescheiden. Zo kunnen de klanten vanuit de shop hun auto gewassen zien worden.

Enorme shop

In de enorme shop is op het themaplein nu een blokhut geplaatst waar alle winter gerelateerde producten in zijn verzameld. Dat gaat van de bekende producten als antivries, ijskrabbers en strooizout (in zakken van 25 kilo) naar verschillenden mutsen ( Russian en Norwegian desigin), sleeën (verschillende maten) en zelfs een opvouwbare  sneeuwschuiver die met gemak in de auto kan.

“We hebben ook nog de rubber matten, paraplu’s en handschoenen in de aanbieding”, zegt Schenk. “Allemaal nieuw in het assortiment en de verwachting is dat het goed zal gaan lopen maar dat moeten we de komende maanden afwachten.”

Lectuur

Volgens Marcel Olthuis van Newco is de tendens dat er meer en meer plaats vrijkomt in de tankshop voor seizoensgebonden artikelen. “Je merkt dat pomphouders minder voor lectuur gaan kiezen en de meters die daarbij vrijkomen hiervoor invullen. Dan is het aan de ondernemer zelf hoe creatief je daarmee omgaat. Wij denken mee en zullen een helpende hand bieden. Bijvoorbeeld met seizoensgebonden catalogi zoals de wintercatalogus.”

“De diversiteit van de producten wordt ook steeds groter. En omdat de prijzen inmiddels zeer concurrerend zijn hoeft de klant, mocht hij een bijvoorbeeld een wintermuts willen hebben, niet meer naar de kledingwinkel.”

Vertrouwen

Corien Schenk van ANAC heeft veel vertrouwen in haar themaplein en gaat ook creatief met de inrichting om. Zo heeft ze de blokhut-wand bij een plaatselijke tuinhuisjesbouwer kunnen regelen. “We zijn natuurlijk wel een beetje aan het proefdraaien maar ik verwacht dat dit gaat aanslaan. En na de winter kunnen we hier onze carnavalsartikelen alvast inrichten. Alles is mogelijk op ons themaplein.”

Fred Kramer

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.