Frituur De Andel A12. Shell, Deli2go

Shell gaat meer ‘Vlaamse Fritten’ verkopen

Echte Vlaamse Fritten, gehaktballen en kroketten en andere snacks van topkwaliteit. Allemaal voor de neus van de klant bereid. Shell experimenteert bij tankstation De Andel aan de A12 met het aanbieden van verse friet en snacks. De proef slaat dermate aan dat ook vijf andere Shell tankstations binnenkort de geur van Vlaamse Friet zullen gaan verspreiden. 

Shell tankstation De Andel is sinds juli een proefstation in de meeste letterlijke zin van het woord. Binnen het tankstation worden achter de counter van Deli2Go Vlaamse Fritten en verse snacks aangeboden.

Animo

Shell wil bekijken of er genoeg animo onder automobilisten is voor de verse producten. Volgens woordvoeder Lukas Burgering komen alleen de beste producten in de vitrine. Allemaal vers bereidt op locatie. “Zo zijn de kaassoufles van Van Dobbe en de kroketten van Kwekkeboom. En de Vlaamse Friet is stevig en dik zoals je het uit België kent.”

De snacks en de friet worden ter plaatse gebakken en komen daarna onder een halogeenlamp in de vitrine. “De klant kan natuurlijk niet tien minuten op zijn friet gaan wachten. We hebben hiervoor een speciale techniek ontwikkeld die de producten vers houdt.”

Extra’s

Volgens Burgering loopt de proef dermate goed dat ook vijf andere Shell tankstations binnenkort de verse snacks en friet zullen gaan aanbieden. “De klanten weten het erg te waarderen. Het geeft toch weer iets extra’s aan je tankstation. We gaan dit zeker verder uitrollen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell gaat meer ‘Vlaamse Fritten’ verkopen | TankPro.nl
Frituur De Andel A12. Shell, Deli2go

Shell gaat meer ‘Vlaamse Fritten’ verkopen

Echte Vlaamse Fritten, gehaktballen en kroketten en andere snacks van topkwaliteit. Allemaal voor de neus van de klant bereid. Shell experimenteert bij tankstation De Andel aan de A12 met het aanbieden van verse friet en snacks. De proef slaat dermate aan dat ook vijf andere Shell tankstations binnenkort de geur van Vlaamse Friet zullen gaan verspreiden. 

Shell tankstation De Andel is sinds juli een proefstation in de meeste letterlijke zin van het woord. Binnen het tankstation worden achter de counter van Deli2Go Vlaamse Fritten en verse snacks aangeboden.

Animo

Shell wil bekijken of er genoeg animo onder automobilisten is voor de verse producten. Volgens woordvoeder Lukas Burgering komen alleen de beste producten in de vitrine. Allemaal vers bereidt op locatie. “Zo zijn de kaassoufles van Van Dobbe en de kroketten van Kwekkeboom. En de Vlaamse Friet is stevig en dik zoals je het uit België kent.”

De snacks en de friet worden ter plaatse gebakken en komen daarna onder een halogeenlamp in de vitrine. “De klant kan natuurlijk niet tien minuten op zijn friet gaan wachten. We hebben hiervoor een speciale techniek ontwikkeld die de producten vers houdt.”

Extra’s

Volgens Burgering loopt de proef dermate goed dat ook vijf andere Shell tankstations binnenkort de verse snacks en friet zullen gaan aanbieden. “De klanten weten het erg te waarderen. Het geeft toch weer iets extra’s aan je tankstation. We gaan dit zeker verder uitrollen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.