App, mobiel, broodjes, smartphone

Shell gaat mobiel broodjes bestellen testen

App, mobiel, broodjes, smartphone

Shell gaat vanaf 1 oktober een test houden met het mobiel bestellen van broodjes. Klanten met een smartphone kunnen via het betaal- en bestelsysteem MyOrder van Rabobank mobiel verse broodjes en koffie bestellen bij Shell Hellevliet aan de A12 bij Harmelen. Wachten hoeft niet meer omdat de broodjes bij een aparte kassa kunnen worden afgerekend. De test gaat zes weken in beslag nemen.

Veel Nederlandse automobilisten hebben geen tijd om in de rij te staan als ze onderweg stoppen voor een broodje of koffie. Om deze gehaaste klant tegemoet te komen is Shell een samenwerking aangegaan met MyOrder. Met hulp van de technologie van de gratis app kunnen consumenten nu op afstand of op het station bestellen en betalen.

Tijdstip

Tijdens het plaatsen van de bestelling bij Deli2Go kunnen automobilisten aangeven op welk tijdstip ze hun vers belegde broodje, warme snack, verse sap, smoothie of koffie komen ophalen. Deze wordt dan door de medewerkers vers bereid en kan in een aparte rij direct door de klant worden meegenomen.

“Wij willen een oplossing bieden aan alle klanten die geen tijd te verliezen hebben, maar wel graag lekker en vers willen lunchen onderweg. Met mobiel bestellen en betalen hoef je nooit in de rij te staan. Zo kan voortaan ook de gehaaste klant genieten van een heerlijk vers Deli2Go broodje of sapje,” aldus Joris van Brussel, Shell Marketing Manager.

Eerste oliemaatschappij

Shell is de eerste oliemaatschappij in Nederland die de MyOrder app in gebruik neemt op één van de drukbezochte tankstations in Nederland.De test op Shell station Hellevliet zal na zes weken geëvalueerd worden en indien de test een succes is, zal de app ook op andere Shell stations worden ingezet.

In de horeca bij betaald parkeren en bij de carwash is MyOrder al enige tijd succesvol in gebruik als bestel- en betaalsysteem. De app kan worden gekoppeld aan alle Nederlandse bankrekeningen en is veilig te gebruiken op alle Android toestellen en iPhones.

Lees ook: Ongekende mogelijkheden voor tankstations met smartphone app

 

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.