overval tankstation Enschede

Beelden zware mishandeling medewerker tankstation openbaar

De politie heeft de beelden van de zware mishandeling van een medewerker van een tankstation aan de Laarsesingel in Enschede openbaar gemaakt. De man werd op 10 september meerdere malen hard in het gezicht geslagen door een overvaller maar wist hem uiteindelijk de deur uit te werken. De politie hoopt dat het filmpje gaat leiden tot de aanhouding van de overvaller.

De tankstationmedewerker was op maandagavond 21.20 uur bezig met opruimen toen er plotseling een gemaskerde man binnen kwam en hardop om geld vroeg. Hij sloeg daarbij het personeelslid meerdere malen in het gezicht. De medewerker wist zich echter te verdedigen door de overvaller enkele rake klappen te geven met een perforator.

Zonder buit

Vanwege goede veiligheidsmaatregelen viel er niets te halen, waarna de overvaller zonder buit het pand weer verliet. De man vertrok in de richting van de Minkmaatstraat.

De overvaller heeft het volgende signalement: De man  heeft een getinte huidskleur, is ongeveer 1.85 / 1.90 meter groot, Hij droeg tijdens de overval een witte doek voor het gezicht en een zwarte trui met capuchon en muts met twee horizontale strepen op het voorhoofd. Hij had een zwarte sportbroek aan met een dunne verticale streep en witte sportschoenen.

De politie roept getuigen op zich te melden.

Bekijk hier de video van de overval

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Beelden zware mishandeling medewerker tankstation openbaar | TankPro.nl
overval tankstation Enschede

Beelden zware mishandeling medewerker tankstation openbaar

De politie heeft de beelden van de zware mishandeling van een medewerker van een tankstation aan de Laarsesingel in Enschede openbaar gemaakt. De man werd op 10 september meerdere malen hard in het gezicht geslagen door een overvaller maar wist hem uiteindelijk de deur uit te werken. De politie hoopt dat het filmpje gaat leiden tot de aanhouding van de overvaller.

De tankstationmedewerker was op maandagavond 21.20 uur bezig met opruimen toen er plotseling een gemaskerde man binnen kwam en hardop om geld vroeg. Hij sloeg daarbij het personeelslid meerdere malen in het gezicht. De medewerker wist zich echter te verdedigen door de overvaller enkele rake klappen te geven met een perforator.

Zonder buit

Vanwege goede veiligheidsmaatregelen viel er niets te halen, waarna de overvaller zonder buit het pand weer verliet. De man vertrok in de richting van de Minkmaatstraat.

De overvaller heeft het volgende signalement: De man  heeft een getinte huidskleur, is ongeveer 1.85 / 1.90 meter groot, Hij droeg tijdens de overval een witte doek voor het gezicht en een zwarte trui met capuchon en muts met twee horizontale strepen op het voorhoofd. Hij had een zwarte sportbroek aan met een dunne verticale streep en witte sportschoenen.

De politie roept getuigen op zich te melden.

Bekijk hier de video van de overval

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.