online BP

BP draait proef met broodjes-website voor tankstations

online BP

BP gaat vanaf september een proef draaien met een speciale website waarop broodjes kunnen worden besteld. De website zal voor 10 BP tankstations online gaan en de proef duurt tot het eind van het jaar.

Met het online aanbieden van broodjes wil BP  een extra service bieden aan de zakelijke en particuliere klant.

Kantoren

BP-woordvoerder Carlo Eijkels: “We merken dat veel klanten die bij onze Wild Bean Cafe´s broodjes bestellen, van omliggende kantoren komen.”

“Dat betreft vaak grote bestellingen Met deze nieuwe online bestel-site kan wachten worden voorkomen. Maar ook de particulier klant kan er zijn voordeel mee doen. Even vanuit de auto de site intikken en het broodje ligt klaar.”

Succes

Meerdere tankstations werken al met een website om broodjes te bestellen maar het is voor het eerst dat een grote oliemaatschappij zelf het initiatief neemt tot een broodjes bestel-site.

De proef gaat in 10 tankstations draaien en tot het eind van het jaar duren. Daarna wordt de bestel-site geëvalueerd. “We hebben er alle vertrouwen in dat het een succes wordt”, meent Eijkels.

” Als dat het geval is zal het concept in meerdere Wild Bean Cafe´s worden toegepast.” Overigens kan de broodjes-website ook via de smartphone worden geactiveerd.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.