shell tankstation

Shell promoot tankstations met kortingsactie

De hele zomer heeft Shell een kortingsactie voor automobilisten om de Shell-tankstations te promoten.

Op alle deelnemende Shell servicestations in Nederland geldt een extra korting van 10 eurocent per liter op 25 liter brandstof tegen inlevering van 250 Air Miles. De actie loopt nog tot met 5 september.

Klantbeleving

De actie is een verdubbeling van de normaal geldende brandstofkorting met Air Miles. Het maakt niet uit welke brandstof getankt wordt. “Deze actie past binnen het nieuwe streven van Shell, waarbij de klantbeleving op de Shell-stations centraal staat. We willen hiermee de tankshop voordeliger en plezieriger maken”, aldus Alfonso Dozzi, marketing manager Shell Fuels. Ook voor de pompshop heeft Shell een actie lopen. Bij inlevering van 250 Air Miles krijgt een klant 2,50 korting bij een besteding van minimaal 10 euro in een Shell-pompshop.

Eerder dit jaar introduceerde Shell ook al een aantal andere initiatieven om de pompstations aantrekkelijker te maken, zoals de uitrol van een nieuw toiletconcept in samenwerking met 2the loo, gratis Wifi en een nieuw spaarprogramma. Dit jaar nog ondergaan de Shell-winkels een restyling en krijgen meer winkels een ‘bakery’ met verse broodjes en koffie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.