wild bean cafe bp

BP kiest voor andere inrichting pompshop

BP kiest voor een andere inrichting van de pompshops. Onder meer de koffie-eilanden en de wanden met cadeauartikelen zullen aangepakt worden. Het BP-station aan de A4 bij Oegstgeest is een van de voorbeelden van hoe het gaat worden.

Zo worden de koffie-eilanden uitgerold naar alle grotere BP-stations, licht Bart Koelemaij, convenience trading manager bij BP, de keuze voor de andere inrichting toe in Out.of.Home Shops.

Koffie

Met de koffie-eilanden wil BP de mogelijkheden vergroten, vooral in de ochtenduren. In de ochtend zijn er pieken te zien in het aantal koffiebestellingen. De capaciteit in de diverse pompshops is echter niet altijd toereikend om iedereen op tijd te helpen.

Door middel van de koffie-eilanden kunnen mensen zelfvoorzienend worden en zelf een kop verse koffie halen. De koffie-eilanden zullen nog deze zomer uitgerold worden over de grotere stations.

Tankshop

De inrichting per vestiging zal wel gaan verschillen. Zo wordt nog bekeken welke grootte van een beker koffie het meest succesvol is en waar de kopjes en roerstaafjes na gebruik achter gelaten kunnen worden.

De cadeauartikelenwand zal in september van een nieuw assortiment voorzien worden. BP gaat ook de proef met de verkoop van kant-en-klaarmaaltijden verlengen, omdat dit tot nog toe een groot succes is. De proef wordt echter niet uitgebreid en blijft bij de 16 tankshops waar deze reeds loopt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.