BP biedt kant en klaar maatijden aan langs snelweg

BP verkoopt sinds kort in 16 grotere tankstations langs de snelweg kant en klaar maaltijden. Met de verkoop wil BP de drukke automobilist tegemoet komen. BP zegt met de prijzen te kunnen concurreren met de supermarkten.

Pizza´s, Aziatische en Italiaanse maaltijden, soepen, stoommaaltijden. Het is sinds kort allemaal te krijgen bij 16 BP tankstations aan de snelweg.

Avondeten

Onder de noemer ´Lekker makkelijk voor thuis´ heeft BP een speciaal schap ingericht voor de automobilist die op weg naar huis nog even zijn avondeten moet halen.

Hij hoeft hiervoor niet meer speciaal een omweg te maken naar de supermarkt , want de maaltijden zijn volgens BP zeer concurrerend qua prijs. De prijs van de kant en klaar maaltijden liggen namelijk tussen de 4,49 en 5,99 euro.

Alleenstaanden

BP denkt met het aanbod vooral in te spelen op het toenemend aantal alleenstaanden dat het te druk heeft om zelf te koken. Om de consument met de producten bekend te maken wordt tot 13 juni 50 % korting gegeven op alle maaltijden.

Als de test aanslaat overweegt BP het concept op meerdere tankstations toe te passen, meldt Out of Home Shops.nl

Onderwerpen: , ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.