Grote vraag naar Oranje-artikelen in tankstation

Er blijkt nu al een run op Oranje-artikelen in pompshops. Na nog geen week heeft Newco Europe bij 300 tankstations in Nederland speciale Oranje displays geplaatst en de vraag blijft stijgende. Ter vergelijking: tijdens de WK voetbal van twee jaar geleden werden er in totaal 200 displays afgeleverd.

Oranje wordt de hoofdkleur voor tankstations nu het Europees Kampioenschap voetbal steeds dichterbij komt. Het EK biedt extra mogelijkheden voor pomphouders om de omzet op te krikken. Belangrijk daarbij is dat een verscheidenheid aan Oranje-artikelen wordt aangeboden en dat de presentatie in de shop in het oog springt.

Oranjegekte

Newco speelt in op de groeiende Oranjegekte onder de supporters die voor hun artikelen vooral het tankstation weten te vinden. “Ik denk dat het succes van Oranje op het laatste WK zeker meespeelt”, zegt Renate Remie, woordvoerster van Newco Europe.”Onze Oranje display is ook erg leuk geworden en in het oog springend met allerhande Oranje-artikelen zoals Loekie de Leeuw, diverse hoedjes en natuurlijk schmink.”

KNVB-shirt

Naast het oranje display heeft Newco een officiële KNVB bal in het assortiment. Op deze bal staan 4 Oranje-spelers afgebeeld: Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Gregory van der Wiel en Klaas-Jan Huntelaar. Klanten kunnen tevens een heus KNVB-shirt bij elkaar sparen.

Vraag

Voor Marleen Baks van Tankstation Tamoil in Roosendaal is de Oranje display een vanzelfsprekendheid. “We verkopen al sinds de jaren negentig Oranje-artikelen in onze shop en we merken dat het aanslaat bij onze klanten. Sterker, onze vaste klanten vragen er speciaal naar.”

Extra omzet

De uitzet van Oranje-artikelen betekent niet alleen extra omzet voor het tankstation. Baks: “Natuurlijk verdienen we erop maar het mooiste is dat je je klanten iets kunt aanbieden wat anderen niet hebben. En omdat we kunnen concurreren op de prijs hoeven onze klanten ook niet elders te gaan shoppen.”

 Fred Kramer

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Grote vraag naar Oranje-artikelen in tankstation | TankPro.nl

Grote vraag naar Oranje-artikelen in tankstation

Er blijkt nu al een run op Oranje-artikelen in pompshops. Na nog geen week heeft Newco Europe bij 300 tankstations in Nederland speciale Oranje displays geplaatst en de vraag blijft stijgende. Ter vergelijking: tijdens de WK voetbal van twee jaar geleden werden er in totaal 200 displays afgeleverd.

Oranje wordt de hoofdkleur voor tankstations nu het Europees Kampioenschap voetbal steeds dichterbij komt. Het EK biedt extra mogelijkheden voor pomphouders om de omzet op te krikken. Belangrijk daarbij is dat een verscheidenheid aan Oranje-artikelen wordt aangeboden en dat de presentatie in de shop in het oog springt.

Oranjegekte

Newco speelt in op de groeiende Oranjegekte onder de supporters die voor hun artikelen vooral het tankstation weten te vinden. “Ik denk dat het succes van Oranje op het laatste WK zeker meespeelt”, zegt Renate Remie, woordvoerster van Newco Europe.”Onze Oranje display is ook erg leuk geworden en in het oog springend met allerhande Oranje-artikelen zoals Loekie de Leeuw, diverse hoedjes en natuurlijk schmink.”

KNVB-shirt

Naast het oranje display heeft Newco een officiële KNVB bal in het assortiment. Op deze bal staan 4 Oranje-spelers afgebeeld: Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Gregory van der Wiel en Klaas-Jan Huntelaar. Klanten kunnen tevens een heus KNVB-shirt bij elkaar sparen.

Vraag

Voor Marleen Baks van Tankstation Tamoil in Roosendaal is de Oranje display een vanzelfsprekendheid. “We verkopen al sinds de jaren negentig Oranje-artikelen in onze shop en we merken dat het aanslaat bij onze klanten. Sterker, onze vaste klanten vragen er speciaal naar.”

Extra omzet

De uitzet van Oranje-artikelen betekent niet alleen extra omzet voor het tankstation. Baks: “Natuurlijk verdienen we erop maar het mooiste is dat je je klanten iets kunt aanbieden wat anderen niet hebben. En omdat we kunnen concurreren op de prijs hoeven onze klanten ook niet elders te gaan shoppen.”

 Fred Kramer

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.