GetReal wil gezonde variant zijn op Red Bull

Het heeft net als Red Bull een dier (haan) als logo en wil eveneens de markt veroveren onder het motto ‘energyboost’. Alleen moet GetReal de gezonde tegenhanger worden van Red Bull: al sinds jaar en dag marktleider als het gaat om energydrinks en onbetwiste koploper in de pompshops in Nederland.

GetReal presenteert zich op de markt als lekker en verantwoord. Het is een drankje zonder alcohol, suikers of suikervervanger (aspartaam) maar wel met frambozenextract, taurine (aminozuur) en cafeïne. Het drankje is als ‘shot’ verkrijgbaar bij alle tankstations die bij Lekkerland zijn aangesloten en als blikje bij 150 vrije pompen.

Alternatief

Het gezonde alternatief wordt nog eens door GetReal onderschreven middels een onderzoek uit de VS waaruit blijkt dat de huidige energydrinks  uitermate slecht zouden zijn voor kinderen en jongeren. De energydrinks zitten bomvol met suikers en cafeïne en zouden tot een verhoogde hartslag kunnen leiden of diabetes veroorzaken.

Concurrent

Of GetReal een serieuze concurrent kan worden voor Red Bull is nog maar de vraag. Red Bull is onbetwiste marktleider in tankstations en heeft sinds een paar jaar ook een suikervrije variant.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

GetReal wil gezonde variant zijn op Red Bull | TankPro.nl

GetReal wil gezonde variant zijn op Red Bull

Het heeft net als Red Bull een dier (haan) als logo en wil eveneens de markt veroveren onder het motto ‘energyboost’. Alleen moet GetReal de gezonde tegenhanger worden van Red Bull: al sinds jaar en dag marktleider als het gaat om energydrinks en onbetwiste koploper in de pompshops in Nederland.

GetReal presenteert zich op de markt als lekker en verantwoord. Het is een drankje zonder alcohol, suikers of suikervervanger (aspartaam) maar wel met frambozenextract, taurine (aminozuur) en cafeïne. Het drankje is als ‘shot’ verkrijgbaar bij alle tankstations die bij Lekkerland zijn aangesloten en als blikje bij 150 vrije pompen.

Alternatief

Het gezonde alternatief wordt nog eens door GetReal onderschreven middels een onderzoek uit de VS waaruit blijkt dat de huidige energydrinks  uitermate slecht zouden zijn voor kinderen en jongeren. De energydrinks zitten bomvol met suikers en cafeïne en zouden tot een verhoogde hartslag kunnen leiden of diabetes veroorzaken.

Concurrent

Of GetReal een serieuze concurrent kan worden voor Red Bull is nog maar de vraag. Red Bull is onbetwiste marktleider in tankstations en heeft sinds een paar jaar ook een suikervrije variant.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.