Jos Verstappen, autocoureur

Tankstation moet camerabeelden Jos Verstappen afstaan

Justitie heeft camerabeelden van een tankstation in Roermond opgeëist in een zaak tegen Jos Verstappen. De oud-coureur zit vast vanwege een mogelijke opzettelijke aanrijding van zijn ex-vriendin. Volgens Justitie zouden de beelden de kwestie kunnen verduidelijken.

Jos Verstappen zou zijn 24-jarige vriendin vorige week dinsdagnacht hebben aangereden. Daarbij raakte de vrouw lichtgewond. Verstappen gaf zichzelf woensdagochtend aan bij politie en zit sindsdien vast. Zijn voorarrest werd afgelopen vrijdag nog met twee weken verlengd. Het Openbaar Ministerie verdenkt de oud-coureur onder meer van poging tot doodslag. Verstappen ontkent overigens alle opzet.

Gevallen

Op de beelden van het tankstation zou te zien zijn hoe de ex-vriendin uit de auto stapt van Jos Verstappen. Daarbij zou ze zijn gevallen omdat Verstappen weer begon te rijden. Even verderop zou de coureur zijn ex-vriendin bewust hebben aangereden, meldt L1

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation moet camerabeelden Jos Verstappen afstaan | TankPro.nl
Jos Verstappen, autocoureur

Tankstation moet camerabeelden Jos Verstappen afstaan

Justitie heeft camerabeelden van een tankstation in Roermond opgeëist in een zaak tegen Jos Verstappen. De oud-coureur zit vast vanwege een mogelijke opzettelijke aanrijding van zijn ex-vriendin. Volgens Justitie zouden de beelden de kwestie kunnen verduidelijken.

Jos Verstappen zou zijn 24-jarige vriendin vorige week dinsdagnacht hebben aangereden. Daarbij raakte de vrouw lichtgewond. Verstappen gaf zichzelf woensdagochtend aan bij politie en zit sindsdien vast. Zijn voorarrest werd afgelopen vrijdag nog met twee weken verlengd. Het Openbaar Ministerie verdenkt de oud-coureur onder meer van poging tot doodslag. Verstappen ontkent overigens alle opzet.

Gevallen

Op de beelden van het tankstation zou te zien zijn hoe de ex-vriendin uit de auto stapt van Jos Verstappen. Daarbij zou ze zijn gevallen omdat Verstappen weer begon te rijden. Even verderop zou de coureur zijn ex-vriendin bewust hebben aangereden, meldt L1

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.