Spijker Holding neemt non-foodactiviteiten SSC over

Spijker Holding, een groep leveranciers van consumentenproducten, neemt de non-foodactiviteiten van Shop Service Center (SSC) uit Alphen a/d Rijn over. De non-food groothandel van SSC levert vooral aan tankstations.

Het bedrijf levert onder meer ruitenwisservloeistof, ruitenkrabbers, veiligheidsvestjes, maar ook cadeaus en speelgoed.

SSC

De SSC non food groothandel heeft een jaaromzet van 10 miljoen euro. Smartwares heeft een omzet van ruim 350 miljoen euro. De overnamesom wordt niet bekend gemaakt. De prepaid activiteiten van SSC vallen buiten deze overname.

“Deze overname valt samen met onze naamswijziging van Spijker Holding naar Smartwares. Feitelijk is de integratie van Shop Service Center een mooie illustratie van wat we met onze nieuwe naam beogen over te brengen, namelijk dat wij toonaangevend leverancier zijn van slimme, goede en leuke non-food producten die de consument graag wil hebben. Het is belangrijk dat we nu ook via de benzinestations consumenten goed kunnen bereiken”, zegt Vincent Braams, CEO van Smartwares.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.