autodrop, vloeibare vulling, snoep

Autodrop-fabrikant introduceert snoep met vloeibare vulling

De fabrikant van Autodrop, Concorp, heeft een nieuwe techniek ontwikkeld, waardoor dropjes en fruitgum met vloeibare zoete vulling op de markt gebracht kunnen worden. Concorp heeft jaren aan de innovatieve techniek gewerkt.

De technologie betreft de ‘Centre in Shell’-technologie. Hierbij wordt het product in één geheel gegoten en voorzien van de vloeibare binnenkant. Concorp vergelijkt de innovatie met de introductie van het colaflesje en het kokindje (drop).

Snoepjes

De snoepjes die Concorp met de technologie maakt, zullen onder meer de namen  Volle bak, Fruitkarren, Cola Caddies en Rally Rijders krijgen. Concorp noemt de snoepjes tegenover Voedingsmiddelentechnologie voller van smaak door de smaakexplosie die het in de mond veroorzaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Autodrop-fabrikant introduceert snoep met vloeibare vulling | TankPro.nl
autodrop, vloeibare vulling, snoep

Autodrop-fabrikant introduceert snoep met vloeibare vulling

De fabrikant van Autodrop, Concorp, heeft een nieuwe techniek ontwikkeld, waardoor dropjes en fruitgum met vloeibare zoete vulling op de markt gebracht kunnen worden. Concorp heeft jaren aan de innovatieve techniek gewerkt.

De technologie betreft de ‘Centre in Shell’-technologie. Hierbij wordt het product in één geheel gegoten en voorzien van de vloeibare binnenkant. Concorp vergelijkt de innovatie met de introductie van het colaflesje en het kokindje (drop).

Snoepjes

De snoepjes die Concorp met de technologie maakt, zullen onder meer de namen  Volle bak, Fruitkarren, Cola Caddies en Rally Rijders krijgen. Concorp noemt de snoepjes tegenover Voedingsmiddelentechnologie voller van smaak door de smaakexplosie die het in de mond veroorzaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.