Ewout Klok, alcohol, tankstation

Ewout Klok uitgeroepen tot Hoogeveener van het jaar 2011

HOOGEVEEN – Ondernemer en BETA-voorzitter Ewout Klok is uitgeroepen tot Hoogevener van het Jaar 2011 tijdens de nieuwjaarsreceptie. Hierbij werden vooral zijn acties tegen niet betalende klanten en de verkoop van alcohol in de tankshop geroemd.

De jury noemde Klok, tevens voorzitter van de VVD in Drenthe, recht door zee.

Standpunten

Ook voor standpunten waar sommige leden van de jury persoonlijk niet achter staan weet hij eerlijke argumenten te vinden, stelde voorzitter Jan Hendriks. “Door zijn activiteiten haalt hij zeer frequent de media en zet hij Hoogeveen op de kaart.”

“Als het je lukt om zo veel klanten en journalisten te lokken naar een plek die niet bepaald in het meest mooie stukje van Hoogeveen ligt, moet je toch wel iets in je mars hebben”, zegt Hendriks in DVHN, doelend op de locatie van Klok’s tankstation aan de Schutstraat.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.