Brand, tankstation, Bunnik

Auto vliegt in brand bij tankstation langs A12 in Bunnik

BUNNIK – De overkapping van een tankstation langs de A12 bij Bunnik is maandag beschadigd doordat twee bestelauto’s in brand vlogen. Hierbij vielen drie gewonden. Volgens de politie is een aanrijding mogelijk de oorzaak van de hevige brand en is een van de auto’s tegen een benzinepomp gereden.

De A12 naar Veenendaal is afgesloten geweest, waardoor een lange file ontstond.

Ziekenhuis

De drie slachtoffers zijn met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. Twee van hen zouden er ernstig aan toe zijn. In totaal zijn twee bestelauto’s uitgebrand en heeft een derde brandschade aan de zijkant.

De brandweer kreeg het vuur snel onder controle en had een half uur tot drie kwartier nodig om het te blussen. Hoe de brand is ontstaan wordt nog onderzocht. Het tankstation is tot zeker dinsdagmorgen gesloten.

Benzinepomp

Volgens de politie is een aanrijding mogelijk de oorzaak van de hevige brand en is een van de auto’s tegen een benzinepomp gereden. Door de rookontwikkeling en het gevaar voor ontploffing moest de A12 enige tijd worden afgesloten, zo meldt RTV Utrecht.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Auto vliegt in brand bij tankstation langs A12 in Bunnik | TankPro.nl
Brand, tankstation, Bunnik

Auto vliegt in brand bij tankstation langs A12 in Bunnik

BUNNIK – De overkapping van een tankstation langs de A12 bij Bunnik is maandag beschadigd doordat twee bestelauto’s in brand vlogen. Hierbij vielen drie gewonden. Volgens de politie is een aanrijding mogelijk de oorzaak van de hevige brand en is een van de auto’s tegen een benzinepomp gereden.

De A12 naar Veenendaal is afgesloten geweest, waardoor een lange file ontstond.

Ziekenhuis

De drie slachtoffers zijn met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. Twee van hen zouden er ernstig aan toe zijn. In totaal zijn twee bestelauto’s uitgebrand en heeft een derde brandschade aan de zijkant.

De brandweer kreeg het vuur snel onder controle en had een half uur tot drie kwartier nodig om het te blussen. Hoe de brand is ontstaan wordt nog onderzocht. Het tankstation is tot zeker dinsdagmorgen gesloten.

Benzinepomp

Volgens de politie is een aanrijding mogelijk de oorzaak van de hevige brand en is een van de auto’s tegen een benzinepomp gereden. Door de rookontwikkeling en het gevaar voor ontploffing moest de A12 enige tijd worden afgesloten, zo meldt RTV Utrecht.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.