Tankstation Oegstgeest krijgt gouden status

Het Shell tankstation aan de Lijtweg in Oegstgeest is winnaar geworden in het programma Mensen Maken het Verschil van Shell. Deze verkiezing meet de prestaties waaronder netheid buiten op het voorterrein, in de shop, schone pompen en toiletten, snelle afhandeling bij de balie en klantvriendelijkheid van de medewerkers.

Alfons Ramb van Multi Energy en de medewerkers van het serviceteam van dit verkooppunt zijn trots op het succes. “Een gouden Shell tankstation worden is een bijzondere prestatie en is alleen mogelijk door goede prestaties, uitstekende motivatie én voortdurende inspanningen van alle medewerkers op het station”, laat hij op Dichtbij.nl weten

Trots

“Elke dag weer, bij elk bezoek en bij elke klant. We proberen dagelijks bij elke klant het verschil te maken, en op die manier trouwe en loyale klanten te krijgen, die graag bij ons terugkomen. Het is dan ook geweldig dat onze inzet en enthousiasme erkend worden. Daar zijn we trots op!”

Passie

Sinds april 2008 nemen ongeveer 450 Nederlandse Shell tankstations deel aan het internationale programma, dat in 49 landen draait en waar 16.000 stations aan mee doen. De medewerkers van het station strijden daarbij om inzet, passie en respect voor de klant en voor elkaar, zodat iedere klant, elke dag, met een goed gevoel het station verlaat.

Al eerder dit jaar werd in deze regio tankstation Vijf Meilaan “gouden dealer” in deze Shell service campagne. Tankstation Vijf Meilaan in Leiden behoort net als het tankstation aan de Lijtweg ook tot het netwerk van Multi-Energy.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

3 reacties op “Tankstation Oegstgeest krijgt gouden status”

mmhv|28.11.11|19:52

dat krijgen ze in apeldoorn nooit meer voor elkaar !

mmhv|28.11.11|19:53

well done, dat krijgen ze in apeldoorn nooit meer voor elkaar !

Reconnection|03.12.11|23:57

Gelukkig ben wel eens bij een bp geweest stonden gewoon te paffen in de shop met de schoenen over de ballie en aan hun kont te krabben en dan met hun handen aan de snacks ga het station niet noemen maar was ergens in heerlen. Nog nooit ben ik gevlucht voor iets wat zo vies was. Die vrouw was ook nog onbeschoft omdat ik de pomp nummer niet meer wist. Ging zeker niet snel genoeg. Heb een klacht ingediend bij BP maar de maanden erop stond ze ernog ben gelijk door gereden.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.