Ewout Klok, alcohol, tankstation

Verkoop alcohol tankstations alweer voorbij

De illegale verkoop van alcohol op vijf tankstations is alweer verleden tijd. Inspecteurs van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) hebben donderdagmiddag pomphouder Ewout Klok in zijn tankstation in Hoogeveen een boete van 900 euro opgelegd. Klok, tevens voorzitter van de BETA, had beloofd na de boete meteen de stekker uit de actie te trekken.

De bedoeling van de BETA is om met de verkoop van bier en wijn aan de pomp een proefproces uit te lokken. De belangenvereniging vindt het onrechtvaardig dat er in wegrestaurants en supermarkten wel alcohol mag worden verkocht.

Boete

Het was de BETA alleen te doen om een boete te ontvangen. “Het heeft weinig zin om te wachten totdat alle deelnemende stations een boete krijgen. Hiermee kunnen we aan de slag gaan. Ons punt is gemaakt”,aldus Klok.

Bekijk hier de boete van de VWA.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Verkoop alcohol tankstations alweer voorbij | TankPro.nl
Ewout Klok, alcohol, tankstation

Verkoop alcohol tankstations alweer voorbij

De illegale verkoop van alcohol op vijf tankstations is alweer verleden tijd. Inspecteurs van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) hebben donderdagmiddag pomphouder Ewout Klok in zijn tankstation in Hoogeveen een boete van 900 euro opgelegd. Klok, tevens voorzitter van de BETA, had beloofd na de boete meteen de stekker uit de actie te trekken.

De bedoeling van de BETA is om met de verkoop van bier en wijn aan de pomp een proefproces uit te lokken. De belangenvereniging vindt het onrechtvaardig dat er in wegrestaurants en supermarkten wel alcohol mag worden verkocht.

Boete

Het was de BETA alleen te doen om een boete te ontvangen. “Het heeft weinig zin om te wachten totdat alle deelnemende stations een boete krijgen. Hiermee kunnen we aan de slag gaan. Ons punt is gemaakt”,aldus Klok.

Bekijk hier de boete van de VWA.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.