Coca-Cola Light komt met hippe blikjes

Coca-Cola light lanceert een ‘limited edition’-collectie blikjes met de drie hipste mode- en beauty looks van dit seizoen. Deze collectie is een combinatie van de allernieuwste en populairste zwart-witpatronen met contrasterende, opvallend gekleurde lippen. De nieuwe stijlvolle collectie is vanaf januari 2012 verkrijgbaar in Nederland en de rest van Europa.

De drie zwart-witontwerpen leggen de nadruk op een individuele kledingstijl en bieden voor ieder wat wils. Het eerste ontwerp is een modern, romantisch bloemenpatroon gecombineerd met felroze lippen.

Look

De tweede look is voor echte fashion-liefhebber. Het gedurfde ‘pied-de-poule’ patroon wordt aangevuld met opvallende rode lippen. Het laatste ontwerp van de collectie heeft een wat scherpere, meer dramatische ‘rock chic’-look met een zebra patroon en gedurfde oranje lippen.

Actie

Coca-Cola light is speciaal rond de Get Glam-collectie een samenwerking aangegaan met het vooraanstaande, wereldwijd bekende cosmeticamerk Benefit, zodat je met Coca-Cola light er altijd goed uit kan zien en voelen. Het speelse imago en de optimistische filosofie van Benefit brengt een vleugje glamour in het alledaagse leven en is daarmee een perfecte match met Coca-Cola light.

Via coca-colalight.nl maak je met aankoop van een Get Glam Coca-Cola light actieverpakking ieder uur (tussen 09.00 en 21.00) van 2 januari t/m 31 maart 2012 kans op een make-up kit van Benefit.

Cheque

Bovendien biedt Coca-Cola light samen met fashion partner ‘fashioncheque’ deelnemers kans op een vip ervaring. Alle deelnemers dingen namelijk mee naar een super hoofdprijs: een vip fashion day voor de winnares en twee vriendinnen. Dit betekent een dag shoppen met eigen personal stylist en een fashioncheque ter waarde van 1000 euro per persoon.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Coca-Cola Light komt met hippe blikjes | TankPro.nl

Coca-Cola Light komt met hippe blikjes

Coca-Cola light lanceert een ‘limited edition’-collectie blikjes met de drie hipste mode- en beauty looks van dit seizoen. Deze collectie is een combinatie van de allernieuwste en populairste zwart-witpatronen met contrasterende, opvallend gekleurde lippen. De nieuwe stijlvolle collectie is vanaf januari 2012 verkrijgbaar in Nederland en de rest van Europa.

De drie zwart-witontwerpen leggen de nadruk op een individuele kledingstijl en bieden voor ieder wat wils. Het eerste ontwerp is een modern, romantisch bloemenpatroon gecombineerd met felroze lippen.

Look

De tweede look is voor echte fashion-liefhebber. Het gedurfde ‘pied-de-poule’ patroon wordt aangevuld met opvallende rode lippen. Het laatste ontwerp van de collectie heeft een wat scherpere, meer dramatische ‘rock chic’-look met een zebra patroon en gedurfde oranje lippen.

Actie

Coca-Cola light is speciaal rond de Get Glam-collectie een samenwerking aangegaan met het vooraanstaande, wereldwijd bekende cosmeticamerk Benefit, zodat je met Coca-Cola light er altijd goed uit kan zien en voelen. Het speelse imago en de optimistische filosofie van Benefit brengt een vleugje glamour in het alledaagse leven en is daarmee een perfecte match met Coca-Cola light.

Via coca-colalight.nl maak je met aankoop van een Get Glam Coca-Cola light actieverpakking ieder uur (tussen 09.00 en 21.00) van 2 januari t/m 31 maart 2012 kans op een make-up kit van Benefit.

Cheque

Bovendien biedt Coca-Cola light samen met fashion partner ‘fashioncheque’ deelnemers kans op een vip ervaring. Alle deelnemers dingen namelijk mee naar een super hoofdprijs: een vip fashion day voor de winnares en twee vriendinnen. Dit betekent een dag shoppen met eigen personal stylist en een fashioncheque ter waarde van 1000 euro per persoon.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.