Lekkerland verlengt contract met BP en Aral Duitsland

Lekkerland en BP tankstations Duitsland hebben hun samenwerkingsovereenkomst die in april 2012 zou aflopen met vijf jaar verlengd.

Vanaf volgend jaar gaat Lekkerland in Duitsland nog meer producten leveren aan zowel de tankshops van BP als die van BP-dochter Aral. Naast rookwaren, frisdranken, suikerwerk, non-food en versproducten voor de bakery levert Lekkerland voortaan ook ijs en diepvriesproducten.

Grootste

“Lekkerland beantwoordt de kwaliteitsvraag die Aral aan haar leveranciers stelt”, licht Anja Schreck van Aral AG de samenwerking toe. Aral is de grootste tankstationketen van Duitsland en baat in het land ruim elfhonderd Petit Bistro tankshops uit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.