Beelden inbraak tankstation 1800 keer bekeken

De videobeelden van een inbraak in het BP-tankstation in Raalte zijn inmiddels meer dan 1800 keer bekeken. Het filmpje waarop te zien is hoe inbrekers te keer gaan in het tankstation staat sinds maandag op YouTube.

In het BP-tankstation werd in de nacht van zondag op maandag om 04.00 uur ingebroken. In het filmpje is te zien hoe twee gemaskerde mannen zich toegang verschaffen tot het tankstation.

Inbrekers

Eén van hen gaat de shop in terwijl de ander achter de balie op zoek gaat. Op een gegeven moment slaat een van de inbrekers de afgesloten schappen in waar de tabakswaren liggen. De buit bestaat dan ook voornamelijk uit sigaretten.

De mannen rijden uiteindelijk weg in een donkere personenauto, mogelijk een Golf.

80.000 keer

Van een eerdere inbraak in een Texaco-tankstation in Raalte in 2010 zijn ook beelden op YouTube gezet. Deze werden bijna 80.000 keer bekeken en leidde uiteindelijk tot de aanhouding van de inbreker.

Saillant detail is dat diezelfde inbreker in het verleden al een roofoverval op zijn naam had staan op het eerder genoemde BP-tankstation.

De politie roept getuigen op, of mensen die iets verdachts hebben gezien, zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

1 reactie op “Beelden inbraak tankstation 1800 keer bekeken”

Marco|07.11.11|20:02

Triest dat dit nog teveel gebeurt. De schade die je er aan hebt, de frustratie in de nacht je bed uit gebeld te worden. Medewerkers die zich minder veilig gaan voelen.

Zodra je mist machines plaatst komen ze niet veel verder dan een meter of twee in de shop. Dan zal er door dit soort geteisem niet veel meer gestolen kunnen worden.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.