Tot 50 % korting op Philips-producten bij Shell-actie

Een scheerapparaat, camcorder, ledlamp of elektrische tandenborstel. Dit zijn slechts enkele van de 60  Philips-producten die met een korting tot 50 %  kunnen worden aangeschaft door middel van een spaaractie bij Shell-stations. 

Shell is voor de actie een samenwerkingsverband met Philips aangegaan. Voor iedere tankbeurt bij een Shell-tankstation van minimaal 25 liter brandstof ontvangt de automobilist een speciale kortingsvoucher.

Voucher

1 Voucher betekent een korting van 20 % op een van de 60 Philips-artikelen. Bij 4 vouchers krijgt de klant 50 % korting. Let wel; bij sommige artikelen loopt de korting niet verder op dan tot 30 of 40 %.

De artikelen kunnen worden besteld via de Shell-website en worden daarna verzonden. De verzendkosten zijn gratis bij bestellingen boven 70, 00 euro.

Kosten

Voor bestellingen onder de 70,00  variëren de kosten van 1,99 euro voor verzendingen per post tot 3,99 euro voor verzendingen met UPS pakketdienst. Voor premium verzendingen met TNT (pallet) betaalt u 19,99 euro extra (ook voor verzendingen boven de 70 euro).

De actie loopt van 6 oktober tot en met 12 januari 2012.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.