RECHTBANK

30 Maanden cel geëist tegen overvaller tankstation

LELYSTAD – De rechtbank in Lelystad. ANP PHOTO XTRA LEX VAN LIESHOUT

Tegen een 23-jarige man uit Renkum is een celstraf geëist van 30 maanden. De man pleegde vorig jaar een overval op een tankstation aan de Bennekomseweg in Heelsum. De officier van justitie eiste een forse gevangenisstraf omdat de man weigert zich voor zijn verslaving te laten behandelen in een gesloten kliniek.

De Renkumer had al eerder de overval op CarCare bekend. op 27 oktober stromde hij de zaak binnen met een bivakmuts op. Hij bedreigde een medewerker met een mes en eiste het geld uit de kassa. Met 420 euro ging hij er vandoor.

Afpersing

Als de rechtbank hem veroordeeld, dan hangt de Renkumer ook de uitvoering van een eerder opgelegde voorwaardelijke straf boven het hoofd. Hij kreeg een voorwaardelijke werkstraf van 60 uur voor afpersing in Bennekom, gepleegd op 22 oktober 2009.

De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

30 Maanden cel geëist tegen overvaller tankstation | TankPro.nl
RECHTBANK

30 Maanden cel geëist tegen overvaller tankstation

LELYSTAD – De rechtbank in Lelystad. ANP PHOTO XTRA LEX VAN LIESHOUT

Tegen een 23-jarige man uit Renkum is een celstraf geëist van 30 maanden. De man pleegde vorig jaar een overval op een tankstation aan de Bennekomseweg in Heelsum. De officier van justitie eiste een forse gevangenisstraf omdat de man weigert zich voor zijn verslaving te laten behandelen in een gesloten kliniek.

De Renkumer had al eerder de overval op CarCare bekend. op 27 oktober stromde hij de zaak binnen met een bivakmuts op. Hij bedreigde een medewerker met een mes en eiste het geld uit de kassa. Met 420 euro ging hij er vandoor.

Afpersing

Als de rechtbank hem veroordeeld, dan hangt de Renkumer ook de uitvoering van een eerder opgelegde voorwaardelijke straf boven het hoofd. Hij kreeg een voorwaardelijke werkstraf van 60 uur voor afpersing in Bennekom, gepleegd op 22 oktober 2009.

De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.