Medewerkster tankstation zette zelf overval in scène

LELYSTAD – De rechtbank in Lelystad. ANP PHOTO XTRA LEX VAN LIESHOUT

Tegen 19-jarige D.S. uit Roosendaal is 122 dagen celstraf geëist waarvan 30 dagen voorwaardelijk. S. had een roofoverval in scène gezet in het BP-tankstation in Roosendaal waar ze werkte. Justitie wil ook dat de verdachte naast de celstraf een werkstraf van 100 uur krijgt opgelegd.

Op 3 december lopen twee jongens van 18 jaar het BP-tankstation binnen aan de burgemeester Sneijderlaan in Roosendaal. Ze houden met een nep-pistool de medewerkster S. onder schot en nemen 1650 euro uit de kassa mee. S. slaat na de overval alarm.

Roofoverval

Aanvankelijk lijkt het nog te gaan om een ‘gewone’ roofoverval maar dat verandert als de politie een tip binnen krijgt en de twee jongens al snel worden opgepakt. Zij verklaren aan de politie dat ze hulp van binnenuit hebben gehad. De 19-jarige S. zou ze een aandeel in de buit hebben beloofd als ze het tankstation zouden overvallen.

Om de kassa goed gespekt te houden had S. die dag de grote biljetten gewoon in de kassa gehouden en niet in een speciale kluis hebben gestopt, wat normaal wel het geval is. Zelf had ze 460 euro aan de overval overgehouden.

Brein

S. ontkent in  eerste instantie alle betrokkenheid met de overval. Echter, de twee overvallers en een oud-vriendin wijzen haar als brein aan achter de operatie. De uitspraak in deze zaak is over twee weken.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Medewerkster tankstation zette zelf overval in scène | TankPro.nl

Medewerkster tankstation zette zelf overval in scène

LELYSTAD – De rechtbank in Lelystad. ANP PHOTO XTRA LEX VAN LIESHOUT

Tegen 19-jarige D.S. uit Roosendaal is 122 dagen celstraf geëist waarvan 30 dagen voorwaardelijk. S. had een roofoverval in scène gezet in het BP-tankstation in Roosendaal waar ze werkte. Justitie wil ook dat de verdachte naast de celstraf een werkstraf van 100 uur krijgt opgelegd.

Op 3 december lopen twee jongens van 18 jaar het BP-tankstation binnen aan de burgemeester Sneijderlaan in Roosendaal. Ze houden met een nep-pistool de medewerkster S. onder schot en nemen 1650 euro uit de kassa mee. S. slaat na de overval alarm.

Roofoverval

Aanvankelijk lijkt het nog te gaan om een ‘gewone’ roofoverval maar dat verandert als de politie een tip binnen krijgt en de twee jongens al snel worden opgepakt. Zij verklaren aan de politie dat ze hulp van binnenuit hebben gehad. De 19-jarige S. zou ze een aandeel in de buit hebben beloofd als ze het tankstation zouden overvallen.

Om de kassa goed gespekt te houden had S. die dag de grote biljetten gewoon in de kassa gehouden en niet in een speciale kluis hebben gestopt, wat normaal wel het geval is. Zelf had ze 460 euro aan de overval overgehouden.

Brein

S. ontkent in  eerste instantie alle betrokkenheid met de overval. Echter, de twee overvallers en een oud-vriendin wijzen haar als brein aan achter de operatie. De uitspraak in deze zaak is over twee weken.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.