Texaco, tankstation, benzinepomp

Tankstations Texaco voortaan bevoorraad door Sligro

Texaco, tankstation, benzinepomp

Sligro Food Group gaat vanaf november dit jaar de tankstations van Texaco beleveren. Dat heeft Sligro Food Group bekend gemaakt bij de presentatie van de halfjaarcijfers. De huidige leverancier van de 145 Texaco-stations is Lekkerland. Sligro gaat in ieder geval de droge kruidenierswaren leveren aan de pompstations.

Volgens Koen Slippens, directievoorzitter van Sligro Food Group, levert het verkrijgen van de opdracht in ieder geval 10 miljoen euro op. Sligro Food Group gaat ook nog een gooi doen naar het leverancierschap bij Texaco op het gebied van verse producten. De aanbesteding hiervoor start volgend jaar, zo meldt Out-of-Home Shops.

Retail in petrolmarkt

Mocht Sligro Food Group ook die aanbesteding winnen, dan vertegenwoordigt die tender ook een waarde van zo”n 10 miljoen euro. Overigens is Sligro Food Group niet de enige retailpartij die zich op de petrolmarkt begeeft. Zo deed eerder Van Oers al een machtsgreep op deze markt.

Van Oers maakte onlangs bekend de nieuwe logistieke partner van inkoopcoöperatie SWO De Splinter te zijn. Daarbij werden juist Sligro Food Group voor vers en Lekkerland voor dkw verslagen. Onder SWO De Splinter vallen zeker 180 tankstations.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

1 reactie op “Tankstations Texaco voortaan bevoorraad door Sligro”

Fred Hoppenbrouwers|28.04.15|11:49

Hoppenbrouwers Innovations heeft een dienstenpakket met betrekking tot Housekeeping en algehele reiniging van bemande en onbemande tanklocaties en carwashes.
Het dienstenpakket wordt in overleg met de klant in een passend budget afgestemd,en
wordt uitgevoerd volgens de geldende veiligheidsnormen(VCA)en met producten zonder
vluchtige stoffen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstations Texaco voortaan bevoorraad door Sligro | TankPro.nl
Texaco, tankstation, benzinepomp

Tankstations Texaco voortaan bevoorraad door Sligro

Sligro Food Group gaat vanaf november dit jaar de tankstations van Texaco beleveren. Dat heeft Sligro Food Group bekend gemaakt bij de presentatie van de halfjaarcijfers. De huidige leverancier van de 145 Texaco-stations is Lekkerland. Sligro gaat in ieder geval de droge kruidenierswaren leveren aan de pompstations.

Volgens Koen Slippens, directievoorzitter van Sligro Food Group, levert het verkrijgen van de opdracht in ieder geval 10 miljoen euro op. Sligro Food Group gaat ook nog een gooi doen naar het leverancierschap bij Texaco op het gebied van verse producten. De aanbesteding hiervoor start volgend jaar, zo meldt Out-of-Home Shops.

Retail in petrolmarkt

Mocht Sligro Food Group ook die aanbesteding winnen, dan vertegenwoordigt die tender ook een waarde van zo”n 10 miljoen euro. Overigens is Sligro Food Group niet de enige retailpartij die zich op de petrolmarkt begeeft. Zo deed eerder Van Oers al een machtsgreep op deze markt.

Van Oers maakte onlangs bekend de nieuwe logistieke partner van inkoopcoöperatie SWO De Splinter te zijn. Daarbij werden juist Sligro Food Group voor vers en Lekkerland voor dkw verslagen. Onder SWO De Splinter vallen zeker 180 tankstations.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Steven Don

1 reactie op “Tankstations Texaco voortaan bevoorraad door Sligro”

Fred Hoppenbrouwers|28.04.15|11:49

Hoppenbrouwers Innovations heeft een dienstenpakket met betrekking tot Housekeeping en algehele reiniging van bemande en onbemande tanklocaties en carwashes.
Het dienstenpakket wordt in overleg met de klant in een passend budget afgestemd,en
wordt uitgevoerd volgens de geldende veiligheidsnormen(VCA)en met producten zonder
vluchtige stoffen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.