Venco, drop

Venco herintroduceert dropklassiekers Dropglorie

Venco, drop

Dropfabrikant Venco heeft drie dropklassiekers opnieuw geïntroduceerd onder de naam Dropglorie. Het gaat om de zacht-zoete Honingraatjes, de zacht-zoete Zoetmakertjes en de zacht-zoute Dropvisjes. De dropjes zijn verpakt in handige afsluitbare doosjes van 200 gram.

De Venco Dropglorie Zoetmakertjes kenmerken zich door een zachte beet met een traditionele dropsmaak door het gebruik van een zuiver dropextract. De Dropvisjes hebben dezelfde zachte beet maar met een meer ziltige smaak. De Honingraatjes combineren de zachte beet met de zoete smaak van honing.

Venco Briljanten

Naast deze drie dropvarianten heeft Venco ook nog de Venco Briljanten gepresenteerd. Deze dropjes kenmerken zich door juist door een stevige beet. Deze stevige beet wordt verkregen door het dropje onder te dompelen in een suikerbadje van dropextract en anijsolie. Hierdoor ontstaat een lichtkrakend suikerlaagje

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.