Esso, on the run

Esso On the Run telt meeste tevreden klanten

Esso On the Run telt de meeste tevreden klanten. Dat blijkt uit onderzoek van GfK in opdracht van Out of Home Shops. Het onderzoek werd gehouden onder 25 vooraanstaande formules en bijna 1.000 consumenten in het out-of-homekanaal.

De formules werden beoordeeld op 13 aspecten. Esso On the Run scoorde op 12 van de 13 aspecten bovengemiddeld. Daarmee scoorde de tankstationformule beter dan Douwe Egberts Café en Swirl’s.

Esso On the Run

Esso On the Run scoorde vooral hoog op de onderdelen goede bereikbaarheid/parkeergelegenheid, netheid van de locatie en de ruime keuze aan dranken. Gemiddeld krijgt Esso On the Run van de consument een 7,62 toebedeeld als waardering.

Op bepaalde punten scoren Swirl’s en Douwe Egberts Café beter dan Esso On the Run. Bij Douwe Egberts Café wordt de goede kwaliteit van het eten en drinken beoordeeld met een 8,02 en bij Swirl’s krijgt ditzelfde aspect een waardering van 7,85.

Auteur: Steven Don

1 reactie op “Esso On the Run telt meeste tevreden klanten”

Martin van Beek|19.09.16|11:49

de on the run van esso op de A7 richting Hoorn is een aanfluiting, qua service. zondag voor 10:30 is geen warme snack te koop, en wordt er 15 cent gevraagd voor een zakje mosterd, en is er maar 1 personeelslid..
ons ziet u niet meer, derhalve.

martin van beek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.