QGum,quivivegum, kauwgom

Nieuwe kauwgom gaat vermoeidheid achter het stuur tegen

Een kwart van de ongelukken op de Europese wegen wordt veroorzaakt door vermoeide automobilisten. Daarom introduceert Idiomed de kauwgom QuiViveGum, een nieuwe kauwgom met cafeïnearoma. De werking is vergelijkbaar met een kop erg sterke koffie.

De werkbare stoffen van de kauwgom worden direct opgenomen in het bloed via het mondslijmvlies. Na dertig seconden kauwen wordt een opwekkend effect waargenomen en na vijf minuten wordt het maximale effect bereikt, zegt Idiomed.  Het bedrijf richt zich op automobilisten, vrachtwagenchauffeurs en piloten.

Tankstations

QuiViveGum is verkrijgbaar via distributeur Lekkerland bij tankstations in Nederland en België en kan besteld worden via de website van Idiomed. De twee landen hebben hiermee de primeur. Later volgt de introductie in de rest van Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

1 reactie op “Nieuwe kauwgom gaat vermoeidheid achter het stuur tegen”

jan|26.07.11|07:56

Waar blijft de kauwgum tegen agressief rijgedrag, de anti-haast kauwgum en de anti bumperkleef kauwgum?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.