burn, energy drink, shot

Coca Cola laat Burn Energy Shot uit schappen verdwijnen

Coca Cola gaat de energyshot van het merk Burn saneren. Het product verdwijnt langzaam uit de schappen. Coca Cola gaat zich richten op de Burn varianten van 250ml en het grote hersluitbare blik van 485ml.

“We hebben besloten om het product Burn shots langzaam te laten verdwijnen, een zogeheten fade out”, zegt woordvoerder Annemarije Pikaar tegen Out of Home Shops. Burn energy shot was sinds 2009 op de markt en werd vooral verkocht via tanktations. Nederland was het eerste land waar Coca Cola de Burn energy shot introduceerde.

Red Bull

De Red Bull energy shots blijven wel in de schappen. Het product heeft een kleine maar trouwe kopersgroep, volgens Carolien van Brakel. Ook dit product wordt verkocht in tankstations.

“De categorie energy shots zal nooit zo groot worden als in Amerika maar levert in ons land een additionele omzetbijdrage door een hoge mare.” Volgens haar stabiliseert de verkoop van de Red Bull energy shots zich in de laatste maanden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Coca Cola laat Burn Energy Shot uit schappen verdwijnen | TankPro.nl
burn, energy drink, shot

Coca Cola laat Burn Energy Shot uit schappen verdwijnen

Coca Cola gaat de energyshot van het merk Burn saneren. Het product verdwijnt langzaam uit de schappen. Coca Cola gaat zich richten op de Burn varianten van 250ml en het grote hersluitbare blik van 485ml.

“We hebben besloten om het product Burn shots langzaam te laten verdwijnen, een zogeheten fade out”, zegt woordvoerder Annemarije Pikaar tegen Out of Home Shops. Burn energy shot was sinds 2009 op de markt en werd vooral verkocht via tanktations. Nederland was het eerste land waar Coca Cola de Burn energy shot introduceerde.

Red Bull

De Red Bull energy shots blijven wel in de schappen. Het product heeft een kleine maar trouwe kopersgroep, volgens Carolien van Brakel. Ook dit product wordt verkocht in tankstations.

“De categorie energy shots zal nooit zo groot worden als in Amerika maar levert in ons land een additionele omzetbijdrage door een hoge mare.” Volgens haar stabiliseert de verkoop van de Red Bull energy shots zich in de laatste maanden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.