delifrance vers broodje

Tankstations vergroten omzet door bakery-formules

Tankstations aan de rijksweg lanceren nieuwe shopconcepten en bakery-formules om de omzet te vergroten. Daarnaast worden bestaande formules aangepast. Het shop-in-shop concept wordt steeds verder uitgerold, meldt RetailNews.nl.

Bemande tankstations langs de snelwegen verkopen minder brandstof door de opkomst van onbemande tankstations en lager benzineverbruik. Auto’s worden zuiniger en door de recessie is er minder vrachtverkeer. Exploitanten van bemande pompshops zoeken daarom naar andere manieren om omzet te genereren .

Lunch

Automobilisten die voor hun werk veel kilometers afleggen, tanken waar ze willen lunchen en niet andersom. Zij rijden liever dertig kilometer door als het volgende tankstation een bakery heeft waar vers brood of koffie wordt aangeboden.

Niet alleen langs de rijkswegen kunnen automobilisten terecht. De bakery-formules zijn ook steeds vaker te zien langs provinciale wegen en op grotere locaties in steden.

Bakery

De bekendste bakery-formules zijn Wild Bean Café (BP), Deli2Go (Shell), Go The Fresh Way (Texaco), Bonjour (Total) en Delifrance (Esso).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstations vergroten omzet door bakery-formules | TankPro.nl
delifrance vers broodje

Tankstations vergroten omzet door bakery-formules

Tankstations aan de rijksweg lanceren nieuwe shopconcepten en bakery-formules om de omzet te vergroten. Daarnaast worden bestaande formules aangepast. Het shop-in-shop concept wordt steeds verder uitgerold, meldt RetailNews.nl.

Bemande tankstations langs de snelwegen verkopen minder brandstof door de opkomst van onbemande tankstations en lager benzineverbruik. Auto’s worden zuiniger en door de recessie is er minder vrachtverkeer. Exploitanten van bemande pompshops zoeken daarom naar andere manieren om omzet te genereren .

Lunch

Automobilisten die voor hun werk veel kilometers afleggen, tanken waar ze willen lunchen en niet andersom. Zij rijden liever dertig kilometer door als het volgende tankstation een bakery heeft waar vers brood of koffie wordt aangeboden.

Niet alleen langs de rijkswegen kunnen automobilisten terecht. De bakery-formules zijn ook steeds vaker te zien langs provinciale wegen en op grotere locaties in steden.

Bakery

De bekendste bakery-formules zijn Wild Bean Café (BP), Deli2Go (Shell), Go The Fresh Way (Texaco), Bonjour (Total) en Delifrance (Esso).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.