schap tankshop pompshop kauwgum

Van Oers is nieuwe logistiek partner van SWO De Splinter

schap tankshop pompshop kauwgum

Van Oers is de nieuwe logistieke partner van inkoopcoöperatie SWO De Splinter. Leden van De Splinter kunnen zelf hun assortiment, producenten en merken bepalen. Van Oers zet de overeengekomen distributiefee op de netto inkoopprijzen.

Aschwin Vermeulen van SWO De Splinter wil met de overstap het rendement van de aangesloten leden verbeteren. “Door te kiezen voor Van Oers als logistiek partner zetten we een belangrijke stap naar het behalen van de beoogde rendementsverbeteringen.” Bij SWO De Splinter zijn 180 tankstations aangesloten.

Van Oers

De Van Oers Groep uit Boxtel bestaat uit de zelfstandige divisies productie (food-producten als snacks, salades en verse broodjes), grootverbruik en logistiek. De Splinter gaat een samenwerking aan met de divisie logistiek, vanwege de transparantie en flexibiliteit die het inkoopsysteem van Van Oers biedt.

“Het aantal zelfstandige tankstations wordt steeds kleiner. SWO De Splinter maakt het voor deze groep ondernemers mogelijk om samen te werken zonder deze zelfstandigheid op te hoeven geven. De Van Oers Groep is nog een van de weinige zelfstandige familiebedrijven in deze branche en past dan ook perfect bij de kernwaardes van SWO De Splinter”, vertelt Wim van Oers, directeur van de Van Oers Groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.