Het Nieuwe Pinnen, Jan Kees de Jager

Landelijke actie om pinnen te stimuleren in tankstations

LEIDSCHENDAM – Minister Jan Kees de Jager van Financien geeft woensdag in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam het startschot voor het zogenaamde dippen. Dat is de nieuwe manier van pinnen. ANP PHIL NIJHUIS

Consumenten moeten actief gestimuleerd worden om vaker te pinnen bij tankstations. Brancheorganisaties in de tankstationbranche organiseren hiervoor in samenwerking met Currence en de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen een campagne.

Het motto van de campagne is “Voor uw en onze veiligheid graag pinnen.” Hoe minder contant geld er in de kassa zit, des te kleiner wordt de kans op overvallen. De campagne loopt van 30 mei tot 27 juni.

Radiospot

Tijdens de campagneperiode wordt er landelijk een radiospot uitgezonden. Daarin wordt aangegeven dat elke klant die pint bij een tankstation in de periode 30 mei tot 27 juni kans maakt op het winnen van een TomTom.

Voorafgaand aan de campagne krijgen alle tankstations een informatiepakket. Dit bevat promotiematerialen om de klant in de tankshop op de actie te attenderen, maar ook voorlichtingsmaterialen voor medewerkers.

Cursus

Tankstationmedewerkers kunnen online een korte cursus volgen en een certificaat behalen over het stimuleren van pinnen. Deze cursus wordt verzorgd door het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven (OOTW). De cursus is gratis.

Auteur: Redactie

1 reactie op “Landelijke actie om pinnen te stimuleren in tankstations”

Monique Wolfs|20.01.12|10:20

Pinnen stimulern prima!! Een bedrag van €125 per tankbeurt blokkeren niet!!!! Er staat nergens aangegeven dat dit gebeurd. Niet rechtsgedlig omdat het niet aangegeven wordt bij de stations.Nniet klantvriendelijk. Ik tank niet mer bij Avia. Wie weet wat Kassa hierover zegt. Bij voldoende saldo merk je niets, aan het eind van de maand natuurlijk wel. Mislukken van automatische incasso’s enz. Klacht bij Avia heeft niet opgeleverd!!!! Rechtsbijstand kan niet doen, beddrag te laag Ik wacht reactie af

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.