foodiezz kant-en-klaar foodcase

Kant-en-klaar maaltijden van Foodiezz in pompshops

foodiezz kant-en-klaar foodcase

Het kant-en-klaar maaltijdenconcept Foodiezz heeft een exclusief contract gesloten met Van Oers. Hierdoor zijn de maaltijden van Foodiezz binnenkort te koop bij meer dan 100 tankstations door heel Nederland, meldt Out of Home. De prijs van een maaltijd varieert tussen de 6,49 en 6,99 euro.

Foodiezz mikt vooral op mensen die veel onderweg zijn, zoals vrachtwagenchauffeurs. Er zijn verschillende gerechten, zoals chili con carne of kip-curry. Het bedrijf wil binnen afzienbare tijd meer maaltijden op de markt brengen.

Gerecht

Consumenten hebben geen verwarmingsbron zoals een magnetron nodig, want een systeem in de verpakking verwarmt het gerecht. De warmtebron is gescheiden van de maaltijd en zit aan de onderkant van de verpakking. Na opwarming blijft de maaltijd nog ongeveer 15 minuten warm.

Daarnaast zijn de gerechten een jaar houdbaar buiten de koelkast.

Verpakking

De verpakking is volledig energieneutraal en alle gebruikte componenten zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Ook het bestek zit in het pakket.

Foodiezz is een merk van Foodcase. Deze organisatie is gespecialiseerd in mobiele food and drank oplossingen voor de sectoren Transport, Catering en Zorg. Van Oers produceert en distribueert food-producten als snacks, salades en verse broodjes.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.