rookalarm mistgenerator pompshop bandit

Rookalarm voorkomt diefstal in pompstation Geesteren

Bij het Brand Oil tankstation aan de Nettelhorsterweg in Geesteren is woensdagnacht ingebroken. De mistgenerator trad echter direct in werking bij het inbraakalarm, waardoor de pompshop binnen enkele seconden vol met rook stond. Vermoedelijk zijn de daders er hierdoor zonder buit vandoor gegaan.

De inbraak werd rond 04.45 uur door de alarmcentrale gemeld. De inbrekers hadden een deur geforceerd om binnen te komen.

Rookalarm

Een rookalarm, zoals de Bandit, zorgt ervoor dat wanneer de tankshop betreden wordt zonder dat het alarm wordt uitgeschakeld, een ruimte binnen enkele seconden vol staat met een ondoorzichtige mist. De machine genereert 28 kubieke meter mist per seconde.

Het alarm functioneert het best als het geplaatst is in de ruimtes waar de meest waardevolle dingen staan, zoals het sigarettenrek en de kluis. De mist blijft ongeveer tien minuten hangen na afgaan van het alarm. Ook is het alarm voorzien van een ingebouwde sirene. Hiernaast heeft de mist een muntgeur, zodat het duidelijk is dat er geen sprake is van een brandrook. De rook is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

1 reactie op “Rookalarm voorkomt diefstal in pompstation Geesteren”

Orlando Felida|14.09.11|23:06

Hallo ik ben Orlando Felida,ik heb een sloten bedrijf op Curacao en ben geinteresseerd in deze bandit rookalarm,ik wil graag deze item in mijn winkel voor de verkoop.als dat zou kunnen? wil ik met jullie ik contact komen.Groetjes tot gauw Orlando Felida.Fast Lock & Key Service Curacao 0005999-565-5846 / 0005999-465-5845

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.