ambulance

Chauffeur dodelijk ongeluk bij tankstation A16 meldt zich

De vrachtwagenchauffeur die maandagavond met zijn vrachtwagen het dodelijk ongeluk veroorzaakte bij het Texaco tankstation De Zuidpunt aan de A16 heeft zich bij de politie gemeld. Bij het ongeluk kwam een 77-jarige vrouwom het leven. Het station ligt vlak voor de Moerdijkbrug in de richting van Breda.

De 47-jarige chauffeur uit Voorburg en zijn 39-jarige bijrijder reden na het ongeval door naar Frankrijk. Ze meldden zich woensdag bij de politie en verklaarden dat ze niets van het ongeluk gemerkt hebben. Beide mannen zijn verhoord en weer naar huis gestuurd, meldt RTV Rijnmond.

Vrachtwagen

De vrouw uit Dordrecht liep bij de pompshop waar ze werd geraakt door de vrachtwagen. Ze overleed ter plekke aan haar verwondingen.

Snelle dieselpompen voor vrachtwagens worden aan de buitenkant van het terrein van het tankstation geplaatst, zodat vrachtwagens geen draai hoeven te maken voor de shop langs wanneer zij wegrijden. Chauffeurs kunnen na het tanken meestal rechtdoor rijden richting de snelweg. Langs deze route, en vooral naast de pompshop, zijn bij snelweglocaties vaak parkeerplaatsen voor personenauto´s aanwezig.

Ongeluk

De precieze toedracht van het ongeluk is nog niet bekend. De politie probeert de situatie te reconstrueren met behulp van camerabeelden en sporenonderzoek.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Chauffeur dodelijk ongeluk bij tankstation A16 meldt zich | TankPro.nl
ambulance

Chauffeur dodelijk ongeluk bij tankstation A16 meldt zich

De vrachtwagenchauffeur die maandagavond met zijn vrachtwagen het dodelijk ongeluk veroorzaakte bij het Texaco tankstation De Zuidpunt aan de A16 heeft zich bij de politie gemeld. Bij het ongeluk kwam een 77-jarige vrouwom het leven. Het station ligt vlak voor de Moerdijkbrug in de richting van Breda.

De 47-jarige chauffeur uit Voorburg en zijn 39-jarige bijrijder reden na het ongeval door naar Frankrijk. Ze meldden zich woensdag bij de politie en verklaarden dat ze niets van het ongeluk gemerkt hebben. Beide mannen zijn verhoord en weer naar huis gestuurd, meldt RTV Rijnmond.

Vrachtwagen

De vrouw uit Dordrecht liep bij de pompshop waar ze werd geraakt door de vrachtwagen. Ze overleed ter plekke aan haar verwondingen.

Snelle dieselpompen voor vrachtwagens worden aan de buitenkant van het terrein van het tankstation geplaatst, zodat vrachtwagens geen draai hoeven te maken voor de shop langs wanneer zij wegrijden. Chauffeurs kunnen na het tanken meestal rechtdoor rijden richting de snelweg. Langs deze route, en vooral naast de pompshop, zijn bij snelweglocaties vaak parkeerplaatsen voor personenauto´s aanwezig.

Ongeluk

De precieze toedracht van het ongeluk is nog niet bekend. De politie probeert de situatie te reconstrueren met behulp van camerabeelden en sporenonderzoek.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.