koffie, verse

Winkelformule To Fuel opent vestiging in Breda

De formule To Fuel, de winkelformule bij tankstations van To Retail, breidt uit naar Breda. Na vestigingen in Joure, Doetinchem en Maastricht is daarmee de provincie Noord-Brabant aan de beurt.

De formule To Fuel bestaat uit een winkel met een vers assortiment bij een tankstation.

Broodjes

Bij de formule kan de automobilist onder meer terecht voor originele Napolitaanse koffie, overheerlijke belegde broodjes of viennoiserie en versgeperste vruchtensappen. Het fundament voor To Fuel ligt bij andere sterke merken als Kimbo (koffie) en Panos (belegde broodjes).

Bij To Fuel liggen verder de productgroepen tabak, zoetwaren, frisdranken, tijdschriften, cd/dvd’s en artikelen klaar voor de automobilist. Ook kan To Fuel voor bedrijven en particulieren in de omgeving een omvangrijke ontbijt-, lunch-, koffie- en verjaardagsservice verzorgen.

Tankstations

De vestigingen van To Fuel zijn te vinden bij tankstations aan snel- en rijkswegen en provinciale wegen. De tankstations hoeven niet per se bemand te zijn, ook bij onbemande benzinestations kan To Fuel gerealiseerd worden.

To Retail wil de formule To Fuel nu verder uitbreiden. De vestiging in Breda wordt in april geopend. To Retail werkt verder aan de uitrol van de Belgische broodjesformule Panos in winkelgebieden en bij trein- en benzinestations.

Voor To Fuel worden verder nog franchisenemers gezocht in onder meer Utrecht, Enschede/Almelo, Leiden, Groningen, Boxmeer, Haarlem, Amsterdam en Den Haag.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.