Foodiezz

Innovatie: Kant-en-klaar maaltijd die zichzelf opwarmt

Foodiezz

Foodcase brengt een lijn maaltijden op de markt die zonder externe warmtebron te verhitten zijn: Foodiezz. De producten zijn speciaal samengesteld voor de transportbranche.  Verder zijn de producten houdbaar zonder koelsysteem.

De consumentenprijs van Foodiezz ligt, afhankelijk van de maaltijd, tussen € 6.99 en € 7.99 en is daarmee concurrerend met andere kant-en-klaar maaltijden.

Verwarmingsproces

Het verwarmingsproces maakt gebruik van de  verhitting afkomstig van de natuurlijke reactie tussen calcium en water. De werkelijke warmtebron is gescheiden van de maaltijd en zit aan de onderkant van de verpakking.

Na opening blijft de verpakking nog ongeveer 10 – 12 minuten warm, zodat de maaltijd op temperatuur blijft. De Foodiezz maaltijden zijn daarom uitermate geschikt voor consumptie buiten- en binnenshuis.

Verpakking

Het grote voordeel is dat de verpakking volledig energie neutraal is en alle gebruikte componenten van gerecycled materiaal zijn.

De eerste drie maaltijden zijn reeds te bestellen via de site www.foodiezz.nl/maaltijden-bestellen . Foodiezz is binnenkort ook leverbaar via de tankstations.

FOODIEZZ is een merk van Foodcase; een organisatie gespecialiseerd in mobiele Food and Beverage oplossingen voor de sectoren Transport, Catering en Zorg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.