delifrance

Délifrance breidt broodjesassortiment uit

De broodjesformule Délifrance heeft het assortiment uitgebreid. De formule die ook bij diverse tankstations is te vinden als een shop-in-shop, biedt over de gehele breedte nieuwe producten aan.

Zo is in er de categorie snackproducten een uitbreiding met vier nieuwe broodjes voor tussendoor. Er is een kip-saté broodje, een broodje kip-kerrie-kokos, een kip-champignon broodje en een kaas-ui rol. Deze snacks zijn bedoeld voor de lekkere trek.

Nieuw assortiment

Ook heeft Délifrance een biologisch assortiment geïntroduceerd. Het assortiment bestaat onder meer uit petit pains en knapperige croissants en chocoladebroodjes.

Verder heeft Délifrance nieuwe cupcakes en pâtisserie-artikelen in het assortiment opgenomen, zoals macarons en petits fours.

Délifrance in petrol

Délifrance is vooral bekend van de afbakbroodjes en de franchise formule, maar de formule levert aan alle eindgebruikers die zich bezighouden met `food’, waaronder de petrol-industrie.

De formule is van oorsprong als shop-in-shop te vinden bij diverse Esso-tankstations. Er zijn echter ook Shell- en Texaco pompstations die een Délifrance-corner hebben.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.