TankPro Magazine nummer 2

In het april-nummer van TankPro Magazine staan we uiteraard uitgebreid stil bij de coronacrisis en de gevolgen die de genomen maatregelen hebben voor tankstations en carwashlocaties. We gingen voor deze editie onder meer in gesprek met mede-oprichter en directeur Marcel Borger van OrangeGas. Hoe kijkt hij naar de toekomst? En op welke brandstoffen moet je volgens hem inzetten als tankstation?

Directeur Jan Willem Drijver van PitPoint.LNG bouwt sinds 2016 aan een netwerk van LNG-stations. Waarom is vloeibaar aardgas juist in deze transitiefase zo’n interessante alternatieve brandstof voor zwaar transport?

En verder
De zomer komt eraan. Samen met Newco Europe zetten we op een rijtje welke producten je zeker in je shop moet hebben. Medewerkers van tankstations en carwashes krijgen regelmatig te maken met overvallen en agressief gedrag. We spraken met directeur Marco Rikken van D.O.E.N over hulp aan slachtoffers. Verder besteden we uitgebreid aandacht aan de nieuwe locatie van Fieten Olie in Hoofddorp en aan de deals die GP Groot sloot met Total Nederland en met Varo Energy. Dit en nog véél meer in TankPro Magazine nummer 2. Lees het blad hieronder!

(Klik op de pagina om deze te vergroten)