Handtekening Hans Bol prijkt op nieuwe Supertank-locatie

Het nieuwe tankstation van Supertank in Bunschoten is officieel geopend. De opening van de negentiende locatie van Supertank was een bijzonder moment voor familieleden en voormalig collega’s van de vorig jaar overleden Hans Bol. De oud-eigenaar en -directeur van Supertank-moederbedrijf Bol Handelsonderneming was de drijvende kracht achter de totstandkoming van het tankstation in Bunschoten. Om hem te eren heeft zijn handtekening een prominente plek op de luifel van het tankstation gekregen. 

Supertank en de ondernemers achter de shop en de carwash hadden flink uitgepakt afgelopen maandag. Televisiepresentator Rob Kamphues had zijn racebolide meegenomen en trad op als dagvoorzitter bij de nieuwe locatie op het industrieterrein in Bunschoten. Eind 2017 begon de bouw van het tankstation, inmiddels zijn de tanklocatie, de shop en de bijbehorende carwash geopend. Het voorterrein wordt gerund door Supertank, de shop en de carwash door Jouke Koelewijn en Ad Beukers, twee lokale ondernemers.

Het station ligt op een strategisch interessante locatie. Er wordt veel verkeer van de snelweg verwacht en auto’s, bedrijfswagens en trucks uit de omringende plaatsen Bunschoten, Spakenburg, Baarn en Soest. Door de grote oppervlakte hebben vrachtwagens er volop ruimte om te manoeuvreren. In de regio Bunschoten-Spakenburg zijn bovendien veel ondernemers actief die dagelijks op pad gaan om hun producten in het land te verkopen. Er zitten onder meer heel wat vishandelaren en in Spakenburg ligt het centrale distributiecentrum van Bakkerij ‘t Stoepje. Daar is rekening mee gehouden bij het brandstofaanbod. Klanten kunnen bij het tankstation namelijk ook hun voorraad propaan aanvullen, wat vooral voor de markthandelaren in de buurt heel handig is.

Voor de bouw van het nieuwe tankstation werd onder meer aangeklopt bij Hamer. Het bedrijf heeft de ondergrondse brandstoftanks, de propaantanks en al het leidingwerk gerealiseerd. Ook het aanleggen van de riolering, elektra en vloeistofdichte vloeren lag in handen van Hamer. Opvallend aan het tankstation is verder de grote prefab-luifel die op twaalf kolommen steunt. De handtekening op de luifel is een mooi eerbetoon aan de oud-eigenaar en -directeur.

(Het artikel gaat verder onder de foto)

Supertank is bekend van de onbemande tankstations, ook bij de locatie in Bunschoten kan de klant pinnen aan de pomp. Klanten die ook een broodje of wat drinken willen kopen, kunnen aankloppen bij de shop. Op de locatie kunnen bovendien warme maaltijden besteld worden. Het is de bedoeling dat deze op termijn ook bezorgd gaan worden. Naast de shop, inclusief fraaie bakery, hebben de twee ondernemers een truckwash, een kleinere TA-wasstraat, een rollover voor busjes en drie wasboxen geopend. Op het terrein staat bovendien een installatie van Prontophot, waar klanten een wasje kunnen draaien.

Aan de pomp van het nieuwe tankstation kunnen klanten terecht voor Euro95, Euro98, diesel, AdBlue en propaangas. De locatie heeft vijf opstelplaatsen voor auto’s en vier voor vrachtwagens. Bol Handelsonderneming uit Dronten wil komende tijd verder doorgroeien, vertelde directeur Lambert van Ommen tijdens de opening bovendien. Nog dit jaar moeten er vier locaties bijkomen in Nederland, waarmee het totaal aantal tankstations uitkomt op 23.

Bekijk hieronder de fotoreportage van de opening:


Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Handtekening Hans Bol prijkt op nieuwe Supertank-locatie | TankPro.nl

Handtekening Hans Bol prijkt op nieuwe Supertank-locatie

Het nieuwe tankstation van Supertank in Bunschoten is officieel geopend. De opening van de negentiende locatie van Supertank was een bijzonder moment voor familieleden en voormalig collega’s van de vorig jaar overleden Hans Bol. De oud-eigenaar en -directeur van Supertank-moederbedrijf Bol Handelsonderneming was de drijvende kracht achter de totstandkoming van het tankstation in Bunschoten. Om hem te eren heeft zijn handtekening een prominente plek op de luifel van het tankstation gekregen. 

Supertank en de ondernemers achter de shop en de carwash hadden flink uitgepakt afgelopen maandag. Televisiepresentator Rob Kamphues had zijn racebolide meegenomen en trad op als dagvoorzitter bij de nieuwe locatie op het industrieterrein in Bunschoten. Eind 2017 begon de bouw van het tankstation, inmiddels zijn de tanklocatie, de shop en de bijbehorende carwash geopend. Het voorterrein wordt gerund door Supertank, de shop en de carwash door Jouke Koelewijn en Ad Beukers, twee lokale ondernemers.

Het station ligt op een strategisch interessante locatie. Er wordt veel verkeer van de snelweg verwacht en auto’s, bedrijfswagens en trucks uit de omringende plaatsen Bunschoten, Spakenburg, Baarn en Soest. Door de grote oppervlakte hebben vrachtwagens er volop ruimte om te manoeuvreren. In de regio Bunschoten-Spakenburg zijn bovendien veel ondernemers actief die dagelijks op pad gaan om hun producten in het land te verkopen. Er zitten onder meer heel wat vishandelaren en in Spakenburg ligt het centrale distributiecentrum van Bakkerij ‘t Stoepje. Daar is rekening mee gehouden bij het brandstofaanbod. Klanten kunnen bij het tankstation namelijk ook hun voorraad propaan aanvullen, wat vooral voor de markthandelaren in de buurt heel handig is.

Voor de bouw van het nieuwe tankstation werd onder meer aangeklopt bij Hamer. Het bedrijf heeft de ondergrondse brandstoftanks, de propaantanks en al het leidingwerk gerealiseerd. Ook het aanleggen van de riolering, elektra en vloeistofdichte vloeren lag in handen van Hamer. Opvallend aan het tankstation is verder de grote prefab-luifel die op twaalf kolommen steunt. De handtekening op de luifel is een mooi eerbetoon aan de oud-eigenaar en -directeur.

(Het artikel gaat verder onder de foto)

Supertank is bekend van de onbemande tankstations, ook bij de locatie in Bunschoten kan de klant pinnen aan de pomp. Klanten die ook een broodje of wat drinken willen kopen, kunnen aankloppen bij de shop. Op de locatie kunnen bovendien warme maaltijden besteld worden. Het is de bedoeling dat deze op termijn ook bezorgd gaan worden. Naast de shop, inclusief fraaie bakery, hebben de twee ondernemers een truckwash, een kleinere TA-wasstraat, een rollover voor busjes en drie wasboxen geopend. Op het terrein staat bovendien een installatie van Prontophot, waar klanten een wasje kunnen draaien.

Aan de pomp van het nieuwe tankstation kunnen klanten terecht voor Euro95, Euro98, diesel, AdBlue en propaangas. De locatie heeft vijf opstelplaatsen voor auto’s en vier voor vrachtwagens. Bol Handelsonderneming uit Dronten wil komende tijd verder doorgroeien, vertelde directeur Lambert van Ommen tijdens de opening bovendien. Nog dit jaar moeten er vier locaties bijkomen in Nederland, waarmee het totaal aantal tankstations uitkomt op 23.

Bekijk hieronder de fotoreportage van de opening:


Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.