Shell-ondernemer in De Rijp vernieuwt volledig station

De Rijp, een dorp onder de rook van Amsterdam, heeft er een architectonisch hoogstaand tankstation met wasgelegenheden bij. Het station is slechts een maandje geopend maar trekt al veel bekijks en nieuwe klanten. In totaal kostte het de ondernemer negen jaar om de hele verhuizing rond te krijgen. “De Rijp staat vooral bekend om de historische dorpskern. Het dorp wordt flink gepromoot en de nieuwe locatie waar ik nu zit, trekt veel meer klanten dan voorheen”, aldus de 52-jarige eigenaar Rik van den Bosch.

De zelfstandig ondernemer groeide op in De Rijp. Sinds zijn 23ste werkte hij al bij het station dat eerst binnen de bouwde kom lag. Na jaren nam hij het over. Het valt op hoeveel tankklanten hij kent. “Omdat ik al zolang actief ben voor het tankstation, ken ik heel veel mensen persoonlijk. De Rijp is ook maar een klein dorp, dus bijna iedereen kent elkaar. Door mijn nieuwe locatie krijg ik wel veel meer klanten die ik nooit eerder heb gezien. Dat is zeker een goed teken”, zegt hij terwijl hij nog wat klanten begroet.

Lees het gehele verhaal op zusterblad CarwashPro, waar de ondernemer onder andere vertelt over zijn nieuwe carwash en shop:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/09/05/shell-de-rijp-vernieuwt-volledige-station-met-wasgelegenheden/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.